Podijeli članak

Nekada slavni glumački par Angelina Jolie (43) i Brad Pitt (55) službeno više nisu u braku nakon tri godine borbe sa potpisivanjem razvoda. Oni su krajem ovog tjedna riješili pravnu proceduru i službeno potpisali razvod.

U ožujku su se pojavile vijesti da je bivši par tražio rascjepkanu presudu o razvodu kako bi detaljno razradili detalje kao što su briga o djeci, raspodjela zajedničke imovine i slično.
 
Ovaj potez ostavio je nadu fanovima “Brangeline” da bi par mogao odustati od razvoda, ali brzo su se počele pojavljivati informacije kako se viđaju s drugim partnerima.
 
Početkom ove godine počele su kružiti glasine kako se Pitt nekoliko puta viđao s kolegicom Charlize Theron. S druge strane, za Jolie se pričalo kako izlazi s britanskim milijarderom koji živi u Londonu.
 
Proteklih dana brojni izvori su izjavljivali za američke medije kako Angelina ipak još želi biti s bivšim suprugom te da je to jedan od razloga zašto odugovlači razvod braka.
 
Podsjećamo, glumica je prvi put papire za razvod predala u rujnu 2016. godine, prenosi Klix.ba.
 
U protekle dvije godine često su se pojavljivale informacije kako se Jolie teško prilagođava životu slobodne žene, dok Brad nije pokazivao nikakav interes za ponovnim obiteljskim životom.