Podijeli članak

Glumačka zvijezda  Andrija Milošević rado je viđen gost u cijeloj regiji, pa tako i u našoj zemlji, što potvrđuje i činjenica da je predstavu „Zlatni lančić od bižuterije“ gotovo rasprodao u Domu Mladih mjesec i pol prije izvedbe.

„U prodaji je ostalo 60-ak VIP ulaznica,  a od danas puštamo u prodaju novi kontingent ulaznica za galeriju po cijeni 25 KM i ulaznice za barske stolove (sjedeća varijanta) po cijeni 20 KM“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice je moguće kupiti online preko kupikartu.ba, te na platou Skenderija i Artikulacija/BKC.

Sa predstavom „Zlatni lančić od bižuterije“ Andrija Milošević dan prije Sarajeva, 5. 12. igra u Hrvatskom domu hercega Sjepana Kosače u Mostaru. Također i u ovom gradu vlada veliko zanimanje za Andrijinom predstavom, pa je u prodaji ostalo još 200-tinjak ulaznica, a moguće ih je kupiti u sustavu kupikartu.ba i na info pultu Mepas Mall-a. 

Popularni glumac u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale).

Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun. Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život, nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe. On oduševljeno računa da je prevario i nju i njezinu obitelj međutim, bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

Poznati glumac izvrstan je komičar, a to će i potvrditi ponovo mostarskoj i sarajevskoj publici izvedbom humoristične monodrame, s kojom će zabaviti i nasmijati do suza.

Novosti vezane za predstave pratite na Facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/