Podijeli članak

Koncert glazbene dive Amire Medunjanin održat će se u četvrtak 26. travnja, s početkom u 20 sati, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, rečeno je u srijedu na konferenciji za novinare.

Bh. umjetnica održat će održati u pratnju Simfonijskog orkestra Mostar te hrvatskog glazbenika Ante Gele, koji je kazao kako mu je veliki gušt i čast što će nastupiti u Mostaru.

"Suradnja s Amirom već dugo traje, imali smo koncerata, nastupa i snimanja. Ove godine me posebno veseli orkestar, priča s kojom smo krenuli sa zagrebačkim solistima i zagrebačkom filharmonijom što je u mojim očima najveća glazbena forma koju glazbenik može poželjeti",  istaknuo je Gelo.

Ravnateljica Simfonijskog orkestar Mostar Snježana Zovko rekla je kako je velik čast Simfonijskog orkestra ugostiti glazbenu divu te kako je orkestar dao svoj maksimum u pripremi ovog koncerta.

Amire Medunjanin rekla je kako je njezina glazbena priča u svijetu profesionalnog bavljenja glazbom počela u Mostaru.

"Petnaestu godišnjicu obilježiti u gradu Mostaru, gdje je sve poteklo mi je genijalna stvar", kazala je glazbena diva, naglašavajući kako je za nju velika stvar što će nastupiti sa Simfonijskim orkestrom Mostar, prenosi Fena.