Podijeli članak

Nakon što je jučer na svom Facebook profilu tijekom emisije "Nedjeljom u 2" Zoran Šprajc komentirao da voli "ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji", aludirajući na voditelja te emisije Aleksandra Stankovića, javio se napadnuti Stanković.

"Kako u međuvremenu nisam čuo nikakav Šprajcov demantij te vijesti smatrat ću je istinitom pa bih ovim putem izrazio žaljenje što me kolega javno vrijeđa. Zoran Šprajc u emisiji nije nigdje prozvan, nije prozvana ni matična kuća u kojoj trenutno radi, ja kao voditelj nisam se nigdje sablažnjavao niti sam išta moralizirao o Big Brotheru (neka ljudi gledaju što hoće, sasvim mi je svejedno) jedino sam gošću emisije spisateljicu Milanu Vuković Runjić u kontekstu rasprave o pravima žena upitao 'kako komentira činjenicu da je jučer u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da voli glupe i plave žene'", pojasnio je Stanković za Index.hr.

Dodao je da se njemu čini da je to uvredljivo za žene i to je sve.

"Sada na kraju mogao bi ići neki sarkastični zaključak, mogao bih napisati da je kolega Šprajc godinama radio sa mnom u istoj kući i da sasvim sigurno zna da možda glup jesam, ali ćelav nisam. Međutim, neću se šegačiti. Inače nisam protiv javne polemike, niti protiv oštrih riječi ako se treba štititi vlastita čast i ugled, ali u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za to", istaknuo je Stanković.

Na kraju je voditelju konkurentske televizije poručio: "Poštovani kolega Šprajc, baš mi je bezveze da me javno vrijeđate". 

Šprajc je u međuvremenu svoju objavu obrisao.