Podijeli članak

Legendarni rocker Aki Rahimovski dobio je kćer u 65. godini života s tajanstvenom 37-godišnjom Slovenkom Barbarom Vesel, doznaje RTL Exkluziv

Naime, djevojčica, kojoj je navodno ime Antonija, rođena je prije tri mjeseca, a tu vijest potvrdila je majka njegove partnerice Barbare. 

Uspješno su očuvali vezu od očiju javnosti, a svoje vrijeme su većinom počeli provoditi upravo u Sloveniji. Šuška se kako se glazbenik tamo i preselio kako bi s partnericom odgajao dijete. 

Dosad je poznato da se Aki dva puta ženio, iz prvog braka ima sina Kristijana, a u drugom braku je dobio kćer Dinu. S drugom suprugom - Ingrid, proveo je čak četiri desetljeća i malo kad se o njima pisalo. 

Još do prije nekoliko godina su novinski stupci imali naslove o zajedničkoj sreći, a kroz sve te godine se s njom nikada nije pojavljivao u javnosti.

"Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?", rekao je Aki svojedobno za medije u susjedstvu. 

O rođenju djeteta, Aki se još uvijek nije obratio medijima, kao ni njegov PR tim.