Podijeli članak

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli  01. rujna u 21h održat će se izbor za Miss Federacije BiH 2019. 

24 djevojke koje su prošle na žuanijskom i regionalnim natjecanjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazat će svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.

Posjetitelji u Bosansko kulturnom centru i gledatelji Federalne televizije će u direktnom prijenosu na FTV imati priliku pratiti ovaj show i bogat glazbeno revijalni program.

Moto samog izbora je "Bolje obrazovanje bolja BiH", a sve u suradnji s Europskim sveučilištem Brčko distrikt i Kallos u Tuzli. A sve s ciljem promocije i afirmacije mladih.
 Posebnu atmosferu u programu napravit će grupa Jutro s malim violinistima i specijalni glazbeni gost Armin Malikić izvrsni mladi pjevač koji je pobjedio ove godine na glazbenom natjecanju RTL zvijezde. 

 Voditelji programa bit će Zlatan Jovanović i Ljiljana Krulj.

Cijelu manifestaciju u direktnom prijenosu pratit će Federalna televizija. 

Gledatelji će imati priliku glasati putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje.

Izbor Miss Federacije BiH 2019 održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla u sklopu kvalifikacija za finalni državni izbor “Miss BiH 2019. 

A najprestižniji izbor ljepote za "Miss Svijeta" ove godine se održava u Ujedinjenom kraljevstvu u Londonu 14. prosinca. 

Izbor za Miss Svijeta kao najprestižnije natjecanje “ljepota sa svrhom” održava se već 69 godina i kao takav je najgledaniji tv program na svijetu koji prati oko tri milijarde gledatelja. 

Veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019 održat će se početkom listopada.