Teme Mostar

29.07.2017 15:28    Teme Mostar   Okupili se mostarski gimnazijalci: Nakon 40 godina ponovo zajedno Nekadašnji učenici Gimanzije Aleksa Šantić u Mostaru proslavljaju 40 godina mature te su se tom prilikom okupili došavši doslovno iz svih krajeva svijeta. Generacija je to koja broji više od 200 bivših učenika, od kojih su većina uspješni i poštovani članovi društva, piše Klix.ba.
24.07.2017 10:06    Teme Mostar   Mostarac bez dlake na jeziku: I Maja je uspjela u Njemačkoj Čekaj sine, Kako misliš posao u Berlinu? Pa nećeš valjda napustiti Mostar? Mene? Sine Majo?
23.07.2017 22:45    Teme Mostar   Na 13-tu obljetnicu obnove Starog mosta Zvizdić i Zaev potpisali povelju mira Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić uručio je večeras Mostarsku povelju mira premijeru Republike Makedonije Zoranu Zaevu, kao zahvalu za doprinos uspostavi regionalne suradnje u sklopu svečanosti obilježavanja trinaeste obljetnice obnove Starog mosta.
21.07.2017 23:39    Teme Mostar   Mostarski caffe bar Balthazar proslavio 10-ti rođendan Caffe bar Balthazar koji se nalazi u mostarskom kvartu Bijeli Brijeg večeras proslavlja svoj 10-ti rođendan. Za vjerne goste ali i sve zainteresirane osigurane su neograničene količine roštilja i pića uz ugodnu svirku.
18.07.2017 18:18    Teme Mostar   MOSTAR Građani ogorčeni: ''Gdje i kako se troši novac za komunalije, jer na terenu nema rezultata?'' Novčana sredstva koja Grad Mostar izdvaja iz proračuna za zelene površine, i više je nego dovoljan da Mostar postane primjer za čist i uredan grad, kao što je to nekada bio. Podsjetimo, samo za ovu namjenu izdvojeno je milijun i 225 tisuća maraka, i još toliko za održavanje čistoće. Kada se pogledaju te cifre i razmisli što se sve može s njima, nameće se pitanje gdje je ovaj novac utrošen, jer stanje na terenu pokazuje da novac nije potrošen na održavanje zelenih površina i održavanje čistoće u našem gradu, piše Dnevni list.
17.07.2017 17:41    Teme Mostar   Nevjerojatan uspjeh Ljetne škole Arduina Centra za tehničku kulturu Mostar Proteklog vikenda održana je druga Ljetna škola Arduina u sklopu projekta Budućnost mogućega razvijena BIH. Na odličnom vremenu uz lagani povjetarac u poslovnom ambijentu Intera Tehnološkog parka prijatelji Centra za tehničku kulturu Mostar – mladi momci iz Zagreba koji svoje slobodno vrijeme koriste za dobre stvari, povoljne za razvoj Hercegovine održali su program kojim se Centar za tehničku kulturu ponosi već drugu godinu.
08.07.2017 00:30    Teme Mostar   FOTO/VIDEO Velikim koncertom završeni 'Dani Duge' u mostarskoj župi Sv. Ivana Velikim koncertom završene su ljetne igre 'Duga' u mostarskoj župi Sv. Ivana apostola i evanđeliste, okupljajući stotine mladih svih dobnih skupina, koji su u protekla dva tjedan kroz igre bez granica, molitvu i pjesmu hranili dušu i tijelo. U veselom i svetim duhom ispunjenom ambijentom crkvenog dvorišta tako je uz večernju svetu misu i molitvu te pjesmu i ples ovogodišnja manifestacija i završen.
01.07.2017 12:32    Teme Mostar   Oručević o bojama Zrinjskog na Starom Mostu: Most nije onih koji pjevaju 'Nema više, dušo, mostova' Prije par dana smo postavili pitanje Centru za mir g.Safeta Oručevića zašto se nije uzdigao iznad mostarske podijeljenosti te na Starom Mostu nije obilježio još jednu velebnu pobjedu Zrinjskog odnosno činjenicu da grad Mostar ponovno ima državnog prvaka, te otkud mu pravo da privatizira Stari Most budući da on pripada svim Mostarcima.
01.07.2017 09:40    Teme Mostar   Krivotvorenje povijesti: Bošnjaci slave dan kad su dijelovi Mostara očišćeni od Hrvata Organizacije proistekle iz Armije RBiH u Mostaru obilježile su, kako su naveli, “dan deblokade istočnog dijela grada”, te godišnjicu pogibije lokalnog zapovjednika bošnjačkih vojnih formacija Mithada Hujdura-Hujke.
30.06.2017 21:31    Teme Mostar   Mostarci za 13 KM odlaze autobusom na more Za užitak uz valove osvježenja i jednodnevni odmor na prelijepim plažama Jadrana građani i građanke Mostara su pokazali veliki interes putovati autobusom.
28.06.2017 17:32    Teme Mostar   Životna priča transrodne osobe iz Mostara: Bila je Mostarka, a sad je Mostarac Ovo je autentična priča o osobi koja je dugo vremena tragala za svojim pravim rodnim identitetom. U tom traganju prešla je put od početne rane zbunjenosti, kada se zvala ženskim imenom kao i svaka druga djevojčica, do svog otkrića da ipak nije lezbijka, kako se u jednom trenutku otkrivanja same sebe izjašnjavala, već transrodna osoba koja je trenutno u fazi potpunog preobraženja u muškarca.
27.06.2017 20:34    Teme Mostar   FOTO/ Nogomet u Mostaru okupio duhovne vođe katolika, pravoslavaca i muslimana Na mostarskom stadioni u Donjoj Mahali danas je u organizaciji Udruženje građana „Sinovi mahale“, tradicionalni bajramski turnir u malom nogometu okupio duhovne vođe katolika, pravoslavaca i muslimana.