Teme Mostar

14.11.2013 18:15    Teme Mostar   FOTO: Najljepše slike jeseni u Mostaru Jesen je u Mostaru uglavnom poznata po neumornim kišama, poplavljenim ulicama i snažnoj buri. No i u gradu na Neretvi ovo godišnje doba zna donijeti prizore koji su lijek kako za oči tako i za dušu.
14.11.2013 08:41    Teme Mostar   Tragična ljubavna priča Amerikanke i Britanca okončana u Mostaru U svom domu u američkoj državi Michigan, 27-godišnja Collette Webster vidjela je potresne slike ratom razorene Bosne i Hercegovine, piše magazin Oluja. Protjerani, ozlijeđeni, ranjeni ljudi trebali su njezinu pomoć, osjećala je to. Odmah je znala što joj je činiti: u trenutku je spakirala svoje stvari, iza sebe ostavila svoj siguran svijet i svoj mir pa krenula u susret nekom tuđem nemiru.
07.11.2013 18:50    Teme Mostar   Boris Dežulović: Lijepi li su mostarski shopping-centri Zvao me jednom prilikom u dva iza ponoći Kožo da mi ispriča kako je onomad Mujaga dočekivao austrijskog cara. Ima on taj običaj, zovne u gluho doba noći iz kavane da ispriča vic. Ili kako je Mujaga dočekivao austrijskog cara.
02.11.2013 11:56    Teme Mostar   Mostar leglo kocke: Naivna zabava postaje ozbiljan problem Da je Mostar već odavno leglo različitih ovisnosti to je već svima poznato. No, u posljednje vrijeme sve je veći broj ovisnika o kocki
01.11.2013 12:10    Teme Mostar   Mostar: Mrtvaci 'plivaju' u vodi pri svakoj jačoj kiši Mostarka Snježana Zaradić od 2010. godine vodi borbu s nadležnima u Komunalnom preduzeću „Komos" Mostar, od kojih traži da nađu rješenje u svezi s plavljenjem Gradskog groblja "Sutina" jer, kako nam je kazala, mrtvaci pokopani u ateističkom dijelu plivaju u vodi pri svakoj jačoj kiši.
27.10.2013 21:35    Teme Mostar   FOTO/Povijest mostova Mostara: Tko je spajao obale hladne Neretve Mostovi su oduvijek bili simbol spajanja, žile kucavice gradova čije obale spajaju.
22.10.2013 14:26    Teme Mostar   Sumrak pameti u Mostaru Sudeći po aktualnim političkim zbivanjima u zemlji, prvenstveno vezanim uz ''traženje rješenja'' za provedbu presude ''Sejdić - Finci'', pitanje Mostara i održavanja izbora u ovom gradu ostat će otvoreno barem do idućih općih izbora, a vrlo lako i dulje.
02.10.2013 12:45    Teme Mostar   Mostar: Po danu uzorna studentica, po noći skupa prostitutka Prostitucija u BiH je nelegalna i nezakonita, ali ne postoji zakon koji može spriječiti bavljenje najstarijim zanatom na svijetu. Portal Hercegovina.info je sasvim slučajno došao u kontakt sa osobom koja je moderna prostitutka, premda ona za sebe tvrdi da to nije. Za potrebe naše priče nazvat ćemo je Jasna.
30.09.2013 12:55    Teme Mostar   FOTO: Najveći projekti kojima su Mostarci rekli NE! Ako pitate bilo koju Mostarku ili Mostarca da vam priča o stvarima koje im u njihovom gradu smetaju, malo će tko od njih biti bez teksta. S druge strane, ako ih pitate jesu li ikad išta po tom pitanju učinili, onda će biti sasvim druga priča.
26.09.2013 11:59    Teme Mostar   Zbog tri marke duga bježe pred taksi-vozačima Taksi-služba najbrže rastući je posao u gradu na Neretvi, nakon što je završila era otvaranja shopping centara. Ulice grada u kojem se do prošle godine taksi morao tražiti mikroskopom odjednom su zauzela šarena vozila dviju novih taksi-službi. Ne samo da su svojim “dampinškim” prijevozničkim uslugama uništile monopol starih taksista koji su preskupim uslugama naprosto “derali” po džepovima građane, već broj šarenih taksi-vozila stalno raste.
21.09.2013 16:12    Teme Mostar   Nakon što je imao priviđenje Gospe i Međugorja, Balavac poručio: Ili sam vidovnjak ili tovar Osamdesetogodišnji Salko Balavac, Stočanin koji živi i radi u Mostaru, protekli petak je doživio nešto što nikad nije mogao ni zamisliti.
18.09.2013 14:34    Teme Mostar   Mladi Mostarac teško ozlijeđen nakon pada kroz rupu u razrušenoj Sveučilišnoj knjižnici Opasnost koju predstavljaju ruševni objekti na području grada Mostara već je stara priča. To je tema na koju su se građani često žalili, mediji redovito ukazivali, no kako to obično biva na ovim prostorima, potrebno je da netko izgubi glavu kako bi nadležni reagirali. Nažalost, to se umalo i dogodilo kada je prije nekoliko dana mladi Mostarac F. Ć. propao kroz rupu koja se nalazi u devastiranom objektu nekadašnje Sveučilišne knjižnice (Ulica Nikole Šubića Zrinskog).