Teme Mostar

15.02.2018 13:04    Teme Mostar   ​OSVRT: Je li ogromnom parkingu mjesto u središtu Mostara? Građani Mostara se raduju svakoj pozitivnoj promjeni koja pridonosi ljepšem izgledu pojedinih dijelova grada. Tako je i s uređenjem prostora za parkiranje u samom središtu grada. Donedavno, u nedostatku drugog odgovarajučeg, neuređen makadamski prostor korišten je za parkiranje vozila, bilo zaposlenika u okolnoj poslovnoj zoni ili građana koji koriste usluge pošte, banaka ili dobivanja dokumenata u CIPS-u.
07.02.2018 15:42    Teme Mostar   ​U Mostaru od sutra zabranjeno parkiranje vozila od vrha Avenije prema novom mostu Svečano otvorenja novoizgrađenog mosta preko rijeke Neretve na vrhu Avenija i stavljanje u funkciju prometnice od ulice Kralja Tomislava (vrh Avenije) do ulice Maršala Tita (Sjeverni logor) bit će upriličeno sutra, u četvrtak, 8. 2.2018., s početkom u 13 sati.
01.02.2018 13:22    Teme Mostar   Komunalni nered u Gradu Mostaru - Građani uputili konkretne zahtjeve Nakon održanih fokus grupa u okviru projekta Pravo na grad, Gradskoj upravi Grada Mostara upućeni su konkretni zahtjevi građana.
27.01.2018 21:19    Teme Mostar   ​Podstanari na mukama, najam dvosobnog stana u Mostaru 900 KM Postati vlasnik nekretnine u BiH, a posebno u Mostaru, jako je teško, osobito mladim parovima koji tek osnivaju vlastiti dom. Cijene četvornoga metra stana odavno su premašile 2000 KM te je kupnja nekretnine za većinu građana nemoguća misija.
25.01.2018 19:59    Teme Mostar   Mostarski srednjoškolci traže pomoć pri izradi odjela za svečanu dodjelu svjedodžbi Članovi Vijeća učenika Srednje strojarske škole Fausta Vrančića u Mostaru pokrenuli su inicijativu za svečanu dodjelu svjedodžbi ovogodišnjim maturantima, te odlučili izraditi odijela za svečanu dodjelu svjedodžbi nakon završnog ispita uz prigodnu svečanost kojom će obilježiti okončanje srednjoškolskog obrazovanja.
13.01.2018 11:15    Teme Mostar   Bešlić: Održavanje izbora i obnova porušenih objekata prioriteti u 2018. godini Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić u razgovoru za Fenu pozitivnom je za Grad Mostar ocijenio proteklu 2017. godinu, istaknuvši kako su prioriteti u tekućoj godini održavanje izbora, obnova porušenih objekata, podizanje čistoće u gradu i općenito kulture življenja na jednu višu razinu.
12.01.2018 15:34    Teme Mostar   Pomoćni teren HŠK Zrinjski dobio reflektore Pomoćni teren HŠK Zrinjski dobio je reflektore. To će bez sumnje biti od iznimnog značaja za noćne treninge na pomoćnom terenu aktualnog prvaka BiH svim generacijama slavnih 'Plemića'.
31.12.2017 14:39    Teme Mostar   U Mostaru upriličen dječji doček Nove godine, sve spremno i za 'najluđu noć u godini' Dječji doček Nove godine upriličen je u nedjelju na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru, a program je započeo u 12 sati. Mostarsku djecu zabavljao je poznati mađioničar Steffano te brojni animatori, koji su se smjenjivali na bini. Na dječjem dočeku okupili su se brojni mališani koji su uživali u programu.
19.12.2017 15:30    Teme Mostar   FOTO/Čiste se mostarske ulice pred blagdane U susret nadolazećim blagdanima danas se čiste mostarske ulice. Reporter portala Pogled.ba zabilježio je tijekom popodneva vozilo Javnog poduzeća Parkovi kako čisti ulicu Kneza Domagoja. Nakon čišćenja navedene ulice vozilo se uz čišćenje uputilo u smjeru ulice kardinala Stepinca.
14.12.2017 18:34    Teme Mostar   FOTO / Skup mostarskih novinarki pokazao što je zaista 'sedma sila' Tko su novinarke u gradu na Neretvi i što je uistinu 'sedma sila' pokazalo je spontano okupljanje 25 novinarki iz mostarskih redakcija domaćih i svjetskih medija, koje je sinoć održano u restoranu Pablos u Mostaru.
10.12.2017 15:30    Teme Mostar   ​Mostarska ratna priča: Otac i dva sina, svi u različitim vojskama Period rata u Bosni i Hercegovinu i ratom zahvaćeni Mostar, otac i dva sina proveli su na tri zaraćene strane, Vojsci Republike Srpske (VRS), Armiji BiH i Hrvatskom vijeću obrane (HVO). Ne, ovo nisu dijelovi scenarija za dobro osmišljeni holivudski blockbuster, riječ je o životnoj priči 50-godišnjeg Mostarca Zorana Lakete.
05.12.2017 16:54    Teme Mostar   FOTO/ ​Civilna zaštita rješava komunalne nepogode u Mostaru Komunalne nepogode u Mostaru koje su neiscrpna tema svih medija počela je rješavati Civilna zaštita. Pogled.ba zabilježio je danas ljude u uniformama Civilne zaštite kako čiste zelene površine na području kod mostarskih popularnih zgrada 'Zvjezdare'.