Teme

31.12.2011 17:00    Teme   Iz magareće klupe: San novogodišnje noći {jcomments on} Svake godine isto. Danima prije se pokušavaš dogovoriti, odabrati najbolje mjesto, najbolje društvo, najbolju odjeću za proslavu, kažu, najluđe noći u godini. Iako ne znam kako noć uopće može biti luda ili najluđa.
30.12.2011 08:20    Teme   Profesori štede na Novoj godini: Kukić u vikendici na Blidinju, Skoko u samostanu… Ako pitate nekog studenta gdje će dočekati Novu godinu, iako nas od 2012. dijele nepuna dva dana, vrlo je vjerojatno da će vam odgovoriti kako nema pojma. Ali, naši studenti, manje-više, znaju gdje će biti i kako će im Silvestrovo izgledati.
24.12.2011 10:10    Teme   Iz magareće klupe: Koliko još ima do očaja? {jcomments on} Zavolio sam njega i Azru nekad na početku srednje škole. Zavolio sam Branimira Štulića. Kojeg su prijatelji zvali Štula, što mu se nije sviđalo, pa se samoprozvao Džoni. Čuj, Džoni. Reklo bi se 'niđe veze'. Ali njemu je, eto, prošla fora.
16.12.2011 19:00    Teme   Iz magareće klupe: Svakome po zasluzi. Ili ipak ne? {jcomments on} - A šteta. Cijeli tjedan sam učio, ne znam da sam promolio nos iz kuće ikako.- Ja sam jučer ranom zorom knjigu u ruke uzeo i evo sve do jutros, dok nisam krenuo ovamo.  
09.12.2011 10:50    Teme   Bolonja puna grešaka, traže se žurne izmjene Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održan je sastanak dekana svih javnih pravnih fakulteta u Bosni i Hercegovini na kojem su razmijenjena iskustva i praksa bolonjskog programa te je upozoreno na pogreške u tom procesu. Radi se o dekanima pravnih fakulteta iz Banje Luke,
09.12.2011 09:32    Teme   Studenti, ostvarite 15% popusta za polaganje vozačkog ispita! Od 1. siječnja 2012. Studentski centar i Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru u suradnji s Auto školom 'Ćava' omogućili su poseban popust za sve redovite studente u iznosu od 15% za obuku i polaganje vozačkog ispita za sve kategorije. Svi zainteresirani studenti koji
08.12.2011 09:07    Teme   Tko to tamo laže??? O ovima i onima, svakog dana, na svim mjestima. Uvijek počinje bezazleno, usput. Kako bismo se poštedjeli, istinu "uljepšavamo" malim lažima... od silnih lajkova preko facebooka, preko skrivanja što i kako smo uradili do preuveličavanja. Gluhi telefoni, velike smetnje u
03.12.2011 14:16    Teme   Iz magareće klupe: Zanimljivost iz Mostara: student koji ne pije kavu {jcomments on} Nevjerojatni slučaj mostarskog studenta alergičnog na zgradu fakulteta posljednjih dana, čini se, dobija konkurenciju u jednako nevjerojatnom slučaju studenta koji ne ispija kave u kafićima. Netko bi se sigurno nakon što pročita ovo u prvi mah postavio jedno pitanje na koje bi odgovor bio: ne, ne pije niti čaj.  
02.12.2011 11:22    Teme   Mladi i talentirani: Doris Miljko Dizajn je nešto što nas svakodnevno okružuje i zaokuplja našu pažnju. Bilo da je riječ o dizajnu časopisa, automobila, kompjutora ili odjeće, obraćamo pažnju na njega, pažljivo promatramo, a još pažljivije kupujemo.
30.11.2011 12:59    Teme   Meditacija za studente – zašto i kako? Studentsko je razdoblje u životu jedno od njastresnijih. Studenti (oni revniji) nemaju vremena, trče na predavanja, ljute se na javni prijevoz, luduju zbog kolokvija i ispita... Stoga meditacija može biti odlično rješenje za smanjenje stresa,
25.11.2011 20:39    Teme   Iz magareće klupe: Tečaj noćnog života uskoro u Mostaru {jcomments on}Prije nekoliko dana preko novinskih stupaca i preko monitora naših kućnih računara do mnogih od nas doprla je zanimljiva vijest iz Beograda, gdje je mladi Nizozemac Ralf van der Zenden došao na ideju osnivanja Akademije noćnog života, čiji bi polaznici preko niza 'predavanja' bolje upoznali noćni život tog grada.
18.11.2011 18:24    Teme   Iz magareće klupe: Život izvanrednog studenta {jcomments on}-Kako ide škola, sine?- upitala je baka. To joj je bilo osamnaesto pitanje u pet minuta koliko je prošlo od kad sam joj stigao u posjet. Sa prvih sedamnaest me pokušala slomiti ne bih li pojeo nešto.