Teme BiH

02.09.2017 20:24    Teme BiH   Život na Blidinju studenta koji dokazuje da se može kad se hoće Park prirode Blidinje oaza mira, planina, priroda, stoka na ispaši i poneki stanovnici.
24.08.2017 20:51    Teme BiH   Časna sestra Martina: ''Zbog mene je načelnik uskratio djeci hranu i ogrjev'' Nakon devet godina sporenja i šest godina pravne bitke konačno je prije nekoliko dana dobila presudu najveće sudske instancije u Bosni i Hercegovini, kojom je službeno potvrđeno da je redovnica iz Glamoča sve to vrijeme bila diskriminirana iz samo jednog razloga – svog zvanja.
21.08.2017 11:15    Teme BiH   Pelješki most - trn u oku bošnjačkih pomoraca Bošnjački junački napjevi o neprijateljskom pelješkom mostu, uz prateću bajku o velebnoj bošnjačkoj luci u Neumu, koji ovih dana dolaze iz samog vrha Izetbegovićeve SDA, nisu tek uobičajeno ljetno stranačko pokazivanje mišića. Iako i toga ima.
19.08.2017 09:48    Teme BiH   Izetbegović je uzimao humanitarnu vojnu pomoć Hrvatske, dok je ARBiH vršila genocid nad Hrvatima Donosimo feljton o Aliji Izetbegoviću koji je nastao prema knjizi Miroslava Tuđmana “Druga strana Rubikona”, koja u izdanju Hrvatske sveučilišne naklade izlazi 16. kolovoza. Služeći se brojnim dokumentima, Tuđman analizira političku filozofiju Alije Izetbegovića, strateške ciljeve kojima je težio te razloge zbog kojih je izigravao mirovne planove. Knjiga je pretpostavka za razumijevanje političkih i ratnih zbivanja u BiH. Feljton prenosimo s web stranica Večernjeg lista.
16.08.2017 18:18    Teme BiH   Izetbegović je za mudžahedine bio Abu Izzat i vrhovni zapovjednik Prvi mudžahedini, “sveti ratnici” ili “islamski dragovoljci” došli su u Bosnu i Hercegovinu već u veljači 1992. kako bi pomogli “ugroženoj braći i sestrama muslimanima” u borbi za islam kao društveni poredak.
12.08.2017 10:10    Teme BiH   ​Bošnjak nakon povratka iz tzv. Islamske države: Gledao sam kako kidaju glave, navikneš se Šesnaest mjeseci nakon što je otišao u ISIL-ov kalifat u Siriji, vjerujući u priče o idealnom životu u potpuno vjerskom okruženju, Hilmi se vratio nazad na Balkan, razočaran onime što je tamo vidio.
09.08.2017 12:49    Teme BiH   ​Jednosmjerna karta za Njemačku Jednosmjerna karta za Njemačku – definitivno je bila najbolja odluka u životu.
08.08.2017 12:04    Teme BiH   Izgraditi spomenik na mostu gdje je Bihać deblokiran Toplinski val nazvan Lucifer već danima lebdi iznad BiH. Političarima kao da nije dovoljno što je stigao “kralj pakla”. Svojom retorikom, gore od Lucifera, izazivaju požare. Na mnogim mjestima planuli su oni najopasniji – međunacionalni. Nitko ih ne gasi.
04.08.2017 16:02    Teme BiH   Puževim koracima prema EU: Za tri mjeseca BiH ispunila 40 od 631 mjere O brzini s kojom BiH ispunjava preporuke i mjere koje od nje traži Europska komisija kroz svoja izvješća iz godine u godinu mnogo je toga poznato-jasno je kako se radi nedovoljno brzo zbog čega se brojne preporuke ne uspijevaju ispuniti u tijeku izvještajnog razdoblja i zbog čega dolazi do situacije u kojoj EU u svojim izvješćima često ponavlja stvari koje BiH nije uspjela riješiti od ranije.
29.07.2017 13:13    Teme BiH   Američki pilot čiji je avion srušen u blizini Međugorja: ‘Gospa me prekrila svojim plaštom'! Američki kapetan zračnih snaga NATO-a, Scott O’ Grady izašao je u javnost s gotovo nevjerojatnom pričom koja osvaja svijet.
28.07.2017 17:40    Teme BiH   Alija Izetbegović tri puta pomilovao, a Ejup Ganić oslobodio ubojice fojničkih fratara Fojnički kraj je jedno od onih bajkovitih, živopisnih i privlačnih bosanskih krajeva bogatih planinama, brdima, visoravnima, poljima, pašnjacima i vodama. Ističu se visoke planine Vranica (2112 m), Zec (1800 m), Zahor (1400 m), Pogorelica (1432 m), rijeke Željeznica, Dragača i Fojnica, te prirodno Prokoško jezero na Vranici. Planine su bogate šumom, šumskim biljem, ljekovitim biljem, šumskim plodovima, pašnjaci travom za ispašu stoke, a posebno bogatstvo su brojni izvori pitke vode kao i termalni izvor.
18.07.2017 15:31    Teme BiH   Nadia i Massimo u vjenčanom ruhu zasjali na međugorskim stazama Nadia i Massimo su par iz Italije koji se vjenčao prije nekoliko dana. Sa svojom obitelji i prijateljima organizirali su autobus za Međugorje kako bi hodočašćem Kraljici mira zapečatili svoj brak, zahvalili se za sve dobro u njihovim životima i očuvali svoju ljubav pod zaštitničkim Gospinim plaštom, prenosi medjugorje.info.