Politika

22.04.2012 08:39    Politika   Sarajevski ministar policije ima tri službena automobila i dva vozača Kada je početkom siječnja prošle godine izabran za ministra policije u Vladi Sarajevo, Muhamed Budimlić je svojim studentima na Fakultetu za kriminalistiku govorio da će među njegovim prioritetnim potezima biti rasprodaja voznog parka Ministarstva.
21.04.2012 17:15    Politika   Dodik: RS i BiH će na referendumu donositi odluku o ulasku u NATO, a ne nekakav turski ministar Odluka o priključenju Bosne i Hercegovine NATO-savezu u Republici Srpskoj (RS) bit će donesena na referendumu za nekoliko godina, kada za to bude vrijeme, ponovio je u subotu predsjednik RS Milorad Dodik.
21.04.2012 15:45    Politika   HSP BiH: Održan Izvještajni zbor podružnice Čapljina HSP-a BiH Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine (HSP BiH), održala je Izvještajni zbor podružnice Čapljina, na kojemu je analizirano stanje i dosadašnji rad unutar podružnice, te su javnosti predočene nove buduće smjernice rada podružnice i pripreme za lokalne izbore
21.04.2012 14:45    Politika   Fiolić u zatvoru, Sanader i Čobanković osumnjičeni? Stjepanu Fioliću, bivšem zastupniku HDZ-a, određen je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i suokrivljenike. Prije dolaska na Županijski sud pred suca istrage, saslušan je u Uskoku.
21.04.2012 12:42    Politika   Mladen Ivanković Lijanović: Ne razdvajajte ono što se razdvojiti ne može „Narodna stranka Radom za boljitak je jedina istinska viešeetnička stranka u Bosni i Hercegovini“, rekao je sinoć u prepunoj sali Doma kulture u Kalesiji, najveće ime bosansko-hrecegovačkog i regionalnog glumišta i istaknuti član Narodne stranke Radom za boljitak,
21.04.2012 09:45    Politika   Sulejman Tihić gost emisije "Dobar, loš, zao" Gost sutrašnje emisije "Dobar, loš. zao" urednika i voditelja Maria Vrankića bit će Sulejman Tihić predsjednik SDA BiH. Sutrašnjeg gosta ne treba posebno najavljivati i predstavljati, a sa obzirom na trenutnu političku situaciju u BiH emisija će biti zanimljiva,
21.04.2012 08:04    Politika   Muhamed Šaćirbegović, bivši ministar vanjskih poslova BiH: Moja Mabel nije bila špijunka! Ne mogu povjerovati u tvrdnje da je moja Mabel bila špijun, izjavio je u ekskluzivnom razgovoru za "Dnevni avaz" Muhamed Šaćirbegović, bivši ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, komentirajući navode nizozemskih medija prenesene iz knjige bivšeg agenta nizozemske obavještajne službe.
20.04.2012 14:41    Politika   Predsjedništvo HDZ 1990 održalo 23. sjednicu Predsjedništvo HDZ 1990 održalo je danas u Mostaru 23. sjednicu. Predsjedništvo je jednoglasno usvojilo nacrt strategije za lokalne izbore koji se imaju održati u listopadu ove godine.
20.04.2012 07:24    Politika   Komšić: Treći entitet nije rješenje za bh. Hrvate Nije rješenje da u konačnici bh. Hrvati dobiju svoju federalnu jedinicu, jer to ne omogućava ravnopravnost Hrvata na cijeloj teritoriji BiH, rekao je u intervjuu za današnje Nezavisne novine član Predsjedništva BiH Željko Komšić.
19.04.2012 20:00    Politika   Vlada HNŽ-a uvela 'Dodatni program štednje' Vlada Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) danas je održala sjednicu tijekom koje je donijela "Dodatni program štednje", s ciljem ublažavanja posljedica ekonomske krize kojim se planira godišnja ušteda oko milijun i 53 tisuće KM.
19.04.2012 15:30    Politika   Građani Mostara više ne smiju biti taoci Predstavnici Gradskih odbora Narodne stranke Radom za boljitak i SDP-a danas su u Mostaru održali sastanak na temu Provedbe Odluke Ustavnog suda BiH po pitanju izmjena Statuta Grada Mostara, te o aktualnoj političkoj situaciji u Gradu Mostaru.
19.04.2012 13:35    Politika   Otkazana konferencija za novinare Kluba vijećnika Bošnjaka Klub vijećnika Bošnjaka otkazao je jutros zakazanu konferenciju za novinare. Gradski odbor Stranke demokratske akcije (SDA) Mostara planirao je na konferenciji govoriti na temu izmjene Statuta Grada Mostara i provedbe odluke Ustavnog suda FBiH koja se odnosi na izborna pravila za Mostar.