Politika

03.12.2018 18:33    Politika   ​Upućene nove prijetnje Miloradu Dodiku Na službeni broj Ureda srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika danas oko 15:40 sati stigle su prijetnje, potvrđeno je ATV-u u Uredu Dodika.
03.12.2018 16:40    Politika   Veleposlanica NR Kine Chen Bo u oproštajnom posjetu HNŽ Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je u oproštajni posjet primio Nj. E. Chen Bo, veleposlanicu Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini.
03.12.2018 15:20    Politika   ​Ministar Lasić obišao radove na magistralnoj cesti Neum - Stolac Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić u ponedjeljak je u Neumu zajedno s direktorom JP Ceste Federacije Ljubom Pravdićem održao radni sastanak s načelnikom Neuma Živkom Matuškom i njegovim suradnicima te predsjednikom Općinskog vijeća Vinkom Sentićem.
03.12.2018 14:55    Politika   ​Krišto i Čolak primili u oproštajni posjet veleposlanicu NR Kine u BiH Chen Bo Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto i zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH Bariša Čolak primili su danas u oproštajni posjet veleposlanicu NR Kine u BiH Chen Bo.
03.12.2018 14:07    Politika   Čović primio u oproštajni posjet kinesku veleposlanicu u BiH Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović primio je u oproštajni posjet Chen Bo, veleposlanicu Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini.
03.12.2018 12:29    Politika   Martinović i Špago na čelu Skupštine HNŽ, nema dogovora o dopredsjedniku iz reda srpskog naroda Kandidati za poziciju dopredsjednika iz reda srpskog naroda su Zora Dujmović i Vesna Saradžić
03.12.2018 11:52    Politika   Ljubo Bešlić čestitao blagdan Hanuku Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je čestitku u povodu židovskog blagdana Hanuke.
02.12.2018 20:03    Politika   Macron se želi sastati s predstavnicima 'žutih prsluka' Francuski predsjednik Emmanuel Macron zatražio je svog premijera da sazove sastanke s čelnicima parlamentarnih stranaka i predstavnicima "žutih prsluka" nakon nasilnih prosvjeda, a u ponedjeljak će o procjeni šteta razgovarati u ministarstvu gospodarstva udruge poslodavaca, osiguravajućih kuća, turističkih djelatnika i banaka
02.12.2018 16:47    Politika   Sve napetije na Kosovu, srpski zastupnici se zatvorili u parlament Zastupnici Srpske liste (SL) u Skupštini Kosova zatvorili su se danas u prostorije svog zastupničkog kluba u parlamentu, inzistirajući da se sastanu s europskim povjerenikom za proširenje i susjedsku politiku Johannesom Hahnom, koji će posjetiti u ponedjeljak Beograd i Prištinu u povodu carinske krize koje su kosovske vlasti izazvale povećanjem pristojbi na robu iz Srbije za sto posto.
02.12.2018 15:57    Politika   Izraelska policija traži podizanje optužnice protiv Netanyahua Izraelska policija predložila je podizanje optužnice protiv premijera Benjamina Netanyahua zbog navodne korupcije i pronevjere
02.12.2018 14:50    Politika   ​Milanović izaziva Grabar-Kitarović: Bliže je kandidaturi nego ikad, oko njega se okuplja oporba Predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović teško netko može ugroziti drugi mandat na Pantovčaku, iako joj u posljednje vrijeme rejting pada, nakon što je ovog ljeta napravila odličan posao samopromocije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, što joj je donijelo neviđeno dobar PR u svijetu. Ona je i dalje neprikosnoveni favorit, no afera SMS u koju je po svemu uključen i njezin savjetnik su je ipak koštale pa ulazak u utrku s njom više ne izgleda kao nemoguća misija. To bi mogao iskoristiti bivši šef SDP-a Zoran Milanović, za kojeg upućeni tvrde da je jedini koji bi je mogao ozbiljnije ugroziti.
02.12.2018 12:49    Politika   Na Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora predložena priprema opcije povratka na Herceg-Bosnu Inicijator je bio Mario Karamatić, koji je ranije najavljivao mogućnost ovakvog scenarija