Novosti

18.07.2018 18:53    Novosti   Građani BiH prevareni za putovanje u Antaliju, nema povrata novca Veliki broj građana Bosne i Hercegovine koji su ove godine planirali ljetovati u Antaliji u aranžmanu njemačke agencije JoyTrip Holidays, a koji su aranžman rezervirali i uplatili putem bh. tvrtke City Deal, ostat će bez putovanja, a čini se i novca. Naime, ogorčeni građani požalili su se za Klix.ba kako su ih prevarili City Deal i JoyTrip Holidays.
18.07.2018 18:36    Novosti   Potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Općine Ohrid Izražavajući spremnost za razvijanje i jačanje međusobnih veza između Mostara i Ohrida, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i načelnik Općine Ohrida, na Ohridu su potpisali Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Općine Ohrid s ciljem promoviranja i jačanja prijateljskih odnosa između Republike Makedonije i Bosne i Hercegovine.
18.07.2018 18:08    Novosti   KBC-u Split nedostaje krvi, pozivaju građane na darivanje KBC Split jučer je poslao apel građanima za darivanje krvi zbog kritičnog stanja sa zalihama krvi grupe A i 0-. U centar za darivanje krvi u Splitu u međuvremenu se javilo stotinjak građana, a da bi se rad KBC-a uobičajeno nastavio, potrebne su im dodatne zalihe A i 0- krvne grupe.
18.07.2018 17:41    Novosti   MUP ŽZH kupio šest novih vozila Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH kupilo je šest novih vozila što je nastavak kontinuiranog opremanja materijalno tehničkim sredstvima Uprave policije za što efikasnije obavljanje policijskih poslova.
18.07.2018 17:23    Novosti   Članci o Hrvatskoj u svjetskim medijima pregledani čak 60 milijardi puta U posljednjih mjesec dana, odnosno tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu, broj članaka o Hrvatskoj dosegnuo je nevjerojatan broj.
18.07.2018 16:50    Novosti   Tajlandski dječaci pušteni iz bolnice, obratili su se javnosti Dvanaest dječaka i njihov nogometni trener koji su spašeni iz poplavljene spilje na sjeveru Tajlanda izašli su iz bolnice, javlja BBC. Oni su bili u klinici Chiang Rai otkad su prošlog tjedna izvučeni iz kompleksa spilja Tham Luang.
18.07.2018 16:12    Novosti   Sindikat obrazovanja SBK traži zbrinjavanje tehnološkog viška u školama Sindikat srednjeg i visokog obrazovanja, odgoja, nauke i kulture Bosne i Hercegovine, Kantonalni odbor Srednjobosanskog kantona (SBK) pozvao je Vladu SBK da uloži maksimum i ispuni obavezu zbrinjavanja tehnološkog viška u školama na području tog kantona
18.07.2018 15:57    Novosti   SDP BiH: Vlast predvođena SDA-om mora položiti račune i zastoju gradnje autoceste Potpuni kolaps izgradnje autoceste u Federaciji Bosne i Hercegovine, koji traje već četiri godine, najveći je poraz nesposobne vlasti i najbolji pokazatelj njihovog odnosa prema razvoju BiH.
18.07.2018 15:29    Novosti   Njemačka želi Gruziju i zemlje Magreba proglasiti sigurnima za vraćanje izbjeglica Njemačka vlada odlučila je zemlje Magreba i Gruziju proglasiti sigurnima, što bi ubrzalo postupak rješavanja zahtjeva za azilom podnositelja iz ovih zemalja te omogućilo jednostavnije protjerivanje u te zemlje.
18.07.2018 15:13    Novosti   U Turskoj se u ponoć ukida izvanredno stanje Turska će u noći između srijede i četvrtka ukinuti izvanredno stanje uvedeno prije dvije godine nakon neuspjelog državnog udara u sklopu kojeg su vođene obimne čistke, ali oporba strahuje da će se ono i dalje provoditi putem novog 'antiterorističkog zakona'.
18.07.2018 12:39    Novosti   ​Hoće li kiša pokvariti vikend? U Bosni i Hercegovini će u srijedu prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.
18.07.2018 12:14    Novosti   Pripreme za doček Zlatka Dalića u Livnu: Veliki mural izbornika na najvećoj zgradi Livnjaci se uveliko pripremaju za doček izbornika reprezentacije Hrvatske u Livnu. Uz izbornika Zlatka Dalića, kao Livnjaka i glavnog gosta, na skupu planiranom u ponedjeljak očekuje se dolazak i niza javnih osoba, a predviđen je i bogat zabavni program, piše Avaz.