Novosti

26.02.2017 23:07    Novosti   Izgubljen novčanik: Mostarac moli sugrađane za pomoć Na mail naše redakcije javio se čitatelj koji traži pomoć pri pronalasku izgubljenog novčanika. Kako kaže, novčanik je izgubio večeras na dionici Katedrala-Klinička bolnica Mostar i traži barem povrat dokumenata. Njegovo ime je Krešo Biško i možete ga kontaktirati putem Facebooka. Facebook profila.
26.02.2017 23:00    Novosti   Treća oružana pljačka u posljednja 24 sata u Mostaru: Maškare orobile automat klub Lutrije BiH Ponovno je večeras opljačkan automat klub Lutrije BiH u mostarskoj Ulici kralja Tvrtka, koji se nalazi u prizemlju zgrade između Rondoa i Đačkog doma. Ovog puta su dvojica maskiranih s pištoljima upali u klub i, uz prijetnju po život oteli oko 1000 maraka, koliko se i nalazilo na pultu blagajne
26.02.2017 22:34    Novosti   Gospa poručila čovječanstvu: Dječice, radite na sebi u ovom milosnom vremenu U vremenu kada je vjera na kušnji i kada izvanjski i unutarnji elementi pokušavaju je slomiti Blažena Djevica Marija čovječanstvu, preko Međugorja i drugih svetišta šalje poruke ljubavi, mira i ohrabrenja.
26.02.2017 22:33    Novosti   Smiješna strana trgovine: Kinezi u Hercegovini prodaju kišobrane OTPORNE NA VJETAR iša u Hercegovini skoro uvijek je praćena vjetrom, a kišobrani koji se kupuju za nekoliko maraka služe samo za 'jednokratnu uporabu'. Trebinjci prepričavaju da kišobrani kupljeni u kineskim radnjama koriste do prve kiše, a čim pune vjetar pune su ulice i kontejneri slomljenih kišobrana. Kako bi razbili ovo vjerovanje, prodavači u jednoj kineskoj prodavaonici u Trebinju, na izlog iznad dječjih kišobrana, nalijepili su reklamu„OTPORAN NA VjETAR“. Slovo R očigledno baš i ne ide Kinezima, pa je na papiru bila napisano N, kao „meka varijanta“.
26.02.2017 22:05    Novosti   Majka vukovarskog junaka Blage Zadre 97-godišnja Milka predložena za državno odlikovanje Majka je vukovarskog junaka Blage Zadre i baka njegova sina Roberta Zadre, hrvatskih branitelja koji su zahvaljujući ideji o samostalnoj Hrvatskoj koju je brižno utkala u njihov odgoj stali u obranu domovine kada je to bilo najpotrebnije i za nju dali svoje živote.
26.02.2017 22:02    Novosti   Novinar Miljuš: Policija je istu noć nakon napada znala tko me je pretukao U intervjuu za Fairpress UNCUT, novinar Jutarnjeg lista Dušan Miljuš otkriva da je policija istu noć nakon napada znala identitete dvojice muškaraca koji su ga napali:
26.02.2017 21:48    Novosti   O humoru u filmovima iz regije: 'Smijemo se naglas, a jecamo u sebi' radicija ispreplitanja sumorne stvarnosti i humora, bit će nastavljenja u i filmskim dramama, u kojima se obrađuje postratno, tranzicijsko društvo, bez perspektive i budućnosti (Gori vatra i Ljeto u zlatnoj dolini iz BiH, Oprosti za kung fu i Sve džaba iz Hrvatske, Rane i Bure baruta iz Srbije). Iako ne najreprezentativnije, ali svakako ostvarenje koje uvjerljivo predstavlja smrt i samoubistvo iz komične perspektive balkanskog čovjeka, jeste crnohumorno osvarenje Smrt čovjeka na Balkanu (2012) Miroslava Momčilovića, autora filmova Sedam i po i Čekaj me, ja sigurno neću doći. Nakon što usamljeni kompozitor Matić izvrši samoubistvo ispred web-kamere svoga računara, zaintrigirane zvukom pucnja, u njegov stan dolaze prve komšije. Poslije početnog tugovanja, oni postepeno zaboravljaju da je pored njih mrtav čovjek i nastavljaju svakodnevne radnje koje su obavljali prije nego što su začuli puca
26.02.2017 21:47    Novosti   ​Preminuo fotoreporter Hidajet Delić Degi Poznati bosanskohercegovački fotoreporter Hidajet Delić Degi preminuo je danas u Sarajevu nakon teške bolesti.
26.02.2017 21:17    Novosti   'Zamislite život suprotan ovome koji imate u BiH. Zvuči bajkovito, ali je moguće' - Puno puta se na putovanjima susrećemo s jezičkim barijerama koje se može riješiti samo crtanjem znakova, simbola ili ikona na komadu papira ili mapi ", objašnjavaju George, Stiven i Florian, tvorci maštovitog odjevnog predmeta koji sadrži 40 simbola koji su prepoznatljivi u cijelom svijetu. "IconSpeak" je fantastično osmišljena majica koja postaje sredstvo komunikacije kada se nađete u stranoj zemlji. Na pamučnim majicama koje dolaze u više modela mogu se naći sličice koje simboliziraju restoran, hotel, telefon, Wi-Fi, prijevozna sredstva, toalet i mnoge druge stvari koje su svakodnevno potrebne na putovanju.
26.02.2017 21:01    Novosti   ​Papa Franjo u povijesnom posjetu anglikanskoj crkvi Papa Franjo pohodio je u nedjelju poslije podne anglikansku crkvu Svih Svetih (All Saints), koja se nalazi u središtu Rima (u Via del Babuino) nedaleko Španjolskog Trga i gdje je, odgovarajući na jedno pitanje, kazao kako priprema pohod u Južni Sudan.
26.02.2017 20:59    Novosti   Majica pomoću koje se možete sporazumjeti s bilo kim u svijetu "IconSpeak" je fantastično osmišljena majica koja postaje sredstvo komunikacije kada se nađete u stranoj zemlji. Na pamučnim majicama koje dolaze u više modela mogu se naći sličice koje simboliziraju restoran, hotel, telefon, Wi-Fi, prijevozna sredstva, toalet i mnoge druge stvari koje su svakodnevno potrebne na putovanju.
26.02.2017 20:17    Novosti   Herceg-Bosna uskrsnut će ponovno u Grudama Kada se pronio glas da će se ponovno tražiti vlasnik za hotel u Grudama, "prvoborcima" Hrvatskog vijeća obrane bio je to znak za akciju. Odlučni su da ovoga puta neće propustiti priliku jer devastirana i oronula zgrada u centru ovog hercegovačkoga gradića nije za njih tek obična nekretnina.