Gospodarstvo / Mostar

28.10.2017 15:12    Gospodarstvo / Mostar   ​Trgovci poručuju: 'Ako se uvedu fiskalni računi na bh. tržnicama, mi prestajemo raditi' Ako se uvede fiskalizacija na tržnicama po uzoru na neke druge gradove i zemlje, mostarski trgovci, koji već sada izdvajaju velike unose za zakup mjesta, više neće raditi na ovoj dobro poznatoj tržnici. Kažu da će biti prisiljeni prodavati pored ceste kao što već mnogi rade, piše Večernji list BiH.
26.10.2017 12:23    Gospodarstvo / Mostar   ​Reagiranje Nezavisnog Sindikata Aluminija Želimo da demantiramo izjavu gospodina Željka Damjanovića koji je dao izjavu za portal Pogled.ba po pitanju štrajka u Aluminiju d.d. Mostar.
26.10.2017 11:30    Gospodarstvo / Mostar   Štrajk upozorenja u Aluminiju: Radnici se pribojavaju najcrnjeg scenarija Jednostavni sat štrajk upozorenja održan je danas u vremenu od 10.00. - 11.00 sati u Aluminiju d.d. Mostar.
25.10.2017 12:36    Gospodarstvo / Mostar   U Mostaru otvorena IV. znanstveno-stručna konferencija 'Sfera 2017: Tehnologija i ugradnja otvora' Međunarodnu znanstveno-stručnu konferencija pod nazivom ''Sfera 2017: Tehnologija i ugradnja otvora'' u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar svečano je u srijedu otvorena u Intera tehnološkom parku u Mostaru.
25.10.2017 10:00    Gospodarstvo / Mostar   Herceg: Vlada FBiH mora pozicionirati Aluminij kao svoje strateško poduzeće Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenko Herceg, zajedno sa svojim savjetnikom Markom Arapovićem i predstojnikom svojega ureda Veselkom Čerkezom, boravio je u službenomu posjetu Aluminiju d.d. Mostar, koji je najvećim gospodarskim subjektom na ozemlju HNŽ-a.
24.10.2017 17:44    Gospodarstvo / Mostar   ​NAŠA TV raspisala natječaj za osam radnih mjesta NAŠA TV d.o.o. raspisuje natječaj za sljedeća radna mjesta:
20.10.2017 14:01    Gospodarstvo / Mostar   Poziv za izlagače na Adventu u Mostaru Kao što već vjerojatno znate i ove godine se u Mostar vraća zimski grad ''Advent u Mostaru''.
20.10.2017 08:53    Gospodarstvo / Mostar   Burza električne energije u Mostaru trebala bi biti poticaj za nove investicije Sudionici Druge regionalne konferencije o uspostavi organiziranog tržišta električne energije iznijeli su sve argumente za osnivanje posebne burze čije bi sjedište bilo u Mostaru, ističući kako bi taj potez vodio k liberaliziranju tržišta te poticanju novih investicija u elektroenergetskom sektoru kojim BiH obiluje
19.10.2017 14:40    Gospodarstvo / Mostar   ​Rektor Tomić u posjetu HT ERONET-u: Želimo bolje povezivanje Sveučilišta i gospodarskog sektora Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić posjetio je danas HT ERONET gdje ga je primio predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.
15.10.2017 15:58    Gospodarstvo / Mostar   Zračna luka Mostar želi redovite linije, problem je nedostatak inženjera Nakon što je Mostar pobijedio u anketi njemačke aviokompanije Eurowings te tako postao nova destinacija koju će ovaj avioprijevoznik povezati s s Njemačkom, direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić u intervjuu za Dnevnik.ba ističe kako će ovo puno značiti za regiju Hercegovine, za Mostar te za turizam i gospodarstvo u cjelini.
13.10.2017 15:22    Gospodarstvo / Mostar   Agencija za privatizaciju HNŽ-a provodi projekt o javno-privatnom partnerstvu U sklopu TAIEX projekta 'Stručna misija za pravni i institucionalni okvir javno-privatnog partnerstva' Agencija za privatizaciju HNŽ ovoga tjedna organizirala je posjete stručnjaka za javno-privatno partnerstvo iz Republike Hrvatske koji su o toj temi razgovarali s predstavnicima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja HNŽ, Ministarstva financija HNŽ, te Regionalne agencije za razvitak REDAH i Udruženja za poduzetništvo i posao LINK.
13.10.2017 10:20    Gospodarstvo / Mostar   ​Turistička zajednica HNŽ-a na sajmu u Italiji Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije predstavila je sve segmente turističke ponude Hercegovine te novi turistički projekt "Agroturizam Hercegovina" na međunarodnom sajmu turizma koji se održava od 12. do 14. listopada talijanskom gradu Rimini, priopćeno je iz Turističke zajednice HNŽ-a.