Gospodarstvo / Mostar

23.11.2017 20:18    Gospodarstvo / Mostar   ​FOTO/VIDEO U Mostaru predstavljen novi LG OLED televizor Beskompromisni televizor vrhunskih karakteristika, ogledalo OLED budućnosti i perfektna simbioza elegancije i tehnologije - 65 inčni LG signature OLED W7, prezentiran se u četvrtak na prvom katu Mepas Malla u Mostaru.
17.11.2017 12:39    Gospodarstvo / Mostar   ​INTERA: Internacionalizacija, okidač ka razvoju gospodarstva u BiH Jedna od usluga INTERA Tehnološkog Parka podrazumijeva što brže i lakše uspostavljanje poslovnih veza između poduzeća u regiji s poduzećima iz inozemstva. Riječ je, naravno, o internacionalizaciji, čime INTERA Tehnološki Park na još jedan način pokušava potpomoći lokalno gospodarstvo olakšavajući mu prelazak međunarodnih granica i proboj na inozemno tržište. S istim ciljem, članovi INTERA Tehnološkog Parka protekli su tjedan boravili u dvije europske države posjećujući sajam u Bad Salzuflenu u Njemačkoj te konferenciju Coworking Europe u Dublinu u Irskoj.
17.11.2017 12:09    Gospodarstvo / Mostar   ​11. izdanje Mostar film festivala ponovno uz podršku HT Eroneta Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović svečano je otvorio 11. izdanje Mostar film festivala, a HT ERONET i ove je godine glavni sponzorove filmske priče. Na večeri otvorenja prikazan je film „Žaba“ redatelja Elmira Jukića.
17.11.2017 08:02    Gospodarstvo / Mostar   ​VIDEO Mostarac osvojio Jackpot od 77.543,30 KM! Wwin kladionica je još prošle godine svoje igrače obradovala nizom dodatnih “fantazija” poput Lucky Six Binga, Loto 5/48, Loto 5/20, Loto 10/20, a prilikom svakog izvlačenja na online platformi poznate kladionice nalaze se i prekrasne hostese.
16.11.2017 10:00    Gospodarstvo / Mostar   ​Uprava i Nezavisni sindikat zaposlenika potpisali Kolektivni ugovor Aluminija d.d. Mostar U nazočnosti kolega iz Uprave Aluminija d.d. Mostar i Predsjedništva i Skupštine Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija, predsjednik Uprave Mario Gadžić i predsjednik NSZ-a Romeo Biokšić svečano su potpisali novi Kolektivni ugovor Aluminija d.d. Mostar.
15.11.2017 16:35    Gospodarstvo / Mostar   ​Primaris plus Beer shop u Mostaru: Zavirite u svijet piva i gastro užitaka Grad Mostar dobio je posebno mjesto za sve ljubitelje kvalitetnog alkoholnog pića, s naglaskom na pivo i vino. Primaris plus Beer shop prva je trgovina u Mostaru i Hercegovini ovakvoga tipa, a svoja vrata svečano je otvorila u četvrtak.
12.11.2017 09:02    Gospodarstvo / Mostar   ​Sve manje građana kupuje drva za ogrjev Skoro je sredina studenoga, vrijeme u Mostaru je, kao i obično, vrlo promjenljivo, tako da ima razdoblja kada je prava jesen, s dugim i teškim kišama, a s druge strane, nerijetko biva i “pravo proljeće”. No, kako bilo, Mostarci se spremaju za zimu, a jedno od “gorućih” pitanja je i ogrjev. Na južnom izlazu iz Mostara već godinama se u kamionima prodaju drva.
11.11.2017 19:02    Gospodarstvo / Mostar   ​SPARK i NSoft: Silicijska dolina iz Mostara Priče o poslovnim uspjesima u modernim tehnologijama ne morate gledati samo na TV-u, dovoljno je doći u SPARK poslovni park u Mostaru. NSoft je u periodu koji je iza nas izrastao u regionalnog lidera te jednu od najuspješnijij poslovnih priča u našoj zemlji. Zapošljavaju stotine mladih i obrazovanih ljudi, zbog njih ljudi dolaze da žive u Mostar i sve izgleda kao neka druga, bolja i uspješnija BiH.
07.11.2017 16:35    Gospodarstvo / Mostar   Eurowings počeo prodaju karata za letove iz Mostara, cijena od 39,99 eura Nakon što je Mostar putem online ankete provedene u listopadu izabran za novu destinaciju njemačke niskotarifne aviokompanije Eurowings, počela je prodaja karata.
03.11.2017 13:24    Gospodarstvo / Mostar   ​Zenički studenti metalurgije u stručnomu obilasku Aluminijevih proizvodnih pogona Petnaestak studenata Metalurško-tehnološkoga fakulteta zeničkoga sveučilišta boravilo je danas u posjetu Aluminiju d.d. Mostar, u sklopu terenske nastave iz kolegija Elektroliza aluminija i metalurgija neželjeznih metala.
03.11.2017 09:00    Gospodarstvo / Mostar   ​GUMA M raspisala natječaj za posao GUMA M raspisuje natječaj za radno mjesto autolimar-lakirer (2 izvršitelja). Mjesto rada Mostar.
29.10.2017 11:04    Gospodarstvo / Mostar   Mostar kao primjer: ​IT industrija u sve većoj ekspanziji u BiH IT industrija sve je u većoj ekspanziji u Bosni i Hercegovini. Federacija plus povjerila je koliko posla imaju programeri iz Bihaća i u kakvom poslovnom okruženju rade.