Gospodarstvo / Mostar

22.01.2019 11:21    Gospodarstvo / Mostar   ​Manifestacijom 'Vincekovo' na Buni se obilježava početak rezidbe vinove loze Udruga malih vinogradara i vinara "Buna" Mostar, u subotu, 26. siječnja, na Buni organizira kulturnu manifestaciju "Vincekovo Buna 2019.", koja se organizira devetu godinu uzastopno.
20.01.2019 18:39    Gospodarstvo / Mostar   ​Mostar: Restorani rezervirani i po godinu dana ranije za proslavu pričesti i krizme Već je odavno poznata činjenica da brojni mladenci svadbene salone rezerviraju godinu dana unaprijed. Nekad čak i više. Histerija oko datuma za svadbu traje već godinama i nije neka novost, a posljednjih godina prenijela se i na pričesti i krizme. Praksa već neko vrijeme.
18.01.2019 13:34    Gospodarstvo / Mostar   ​SPARK: Predstavljanje igre Sparko’s Adventures i natjecanje Predstavljanje nove mobilne igre 'Sparko’s Adventures' i natjecanje u njoj održat će se u četvrtak 31. siječnja u 15 sati u prostorijama SPARKa u Mostaru.
18.01.2019 13:03    Gospodarstvo / Mostar   ​Zdenko Klepić novi predsjednik Nadzornoga odbora Aluminija Na današnjoj Konstituirajućoj sjednici novoimenovanoga Nadzornog odbora Aluminija d.d. Mostar, za predsjednika toga tijela izabran je prof. dr. sc. Zdenko Klepić, dok će ulogu njegova zamjenika obnašati Ile Baković.
16.01.2019 12:45    Gospodarstvo / Mostar   ​PRVI OD TELEKOMA U BiH: Live chat za korisnike HT ERONET-a Korisnici HT ERONET-a sada imaju i mogućnost komunikacije s korisničkom podrškom putem digitalnog kanala. Riječ je o live chatu, a HT ERONET prvi je telekom u BiH koji nudi ovaj digitalni kanal komunikacije.
14.01.2019 16:12    Gospodarstvo / Mostar   ​HT Eronet: Ne nasjedajte na lažne SMS poruke HT Eronet upozorava sve svoje korisnike da ne nasjedaju na lažne SMS poruke u kojima ih netko moli za nadoplatu računa druge osobe.
11.01.2019 14:48    Gospodarstvo / Mostar   ​Na Skupštini dioničara Aluminija imenovan novi saziv Nadzornoga odbora Društva Na današnjoj, redovitoj Skupštini dioničara Aluminija d.d. Mostar, održanoj pod predsjedanjem Marinka Bošnjaka koji je zastupao interese dioničkoga paketa Vlade FBiH, Aluminijevi su dioničari, zbog isteka mandata, razriješili dužnosti svih sedam članova Nadzornoga odbora Društva, imenovavši u to tijelo, u ime državnoga kapitala FBiH dr. sc. Zdenka Klepića, Igora Planinića i Vedrana Smiljanića, u ime Vlade RH Ilu Bakovića te u ime malih dioničara Željka Damjanovića, Željka Filipovića i Samira Anića.
10.01.2019 09:27    Gospodarstvo / Mostar   Mostarski studenti kemije s FPMOZ-a boravili u stručnomu posjetu Aluminiju Deset studenata prve godine dodiplomskoga studija inženjerske kemije s Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, u pratnji prof. dr. Antonije Višekruna, obišlo je tvornički Laboratorij Aluminija d.d. Mostar, u kojemu ih je rukovoditeljica te tvorničke organizacijske cjeline Snježana Marić upoznala s radom Laboratorija, opremom i dnevnim zadaćama zaposlenika.
09.01.2019 14:33    Gospodarstvo / Mostar   Besplatna akademija programiranja u Code Hubu Mostar Kada programeri s višegodišnjim iskustvom odluče svoje znanje besplatno prenijeti mladim ljudima koji tek žele započeti karijeru u IT sektoru, odmah se može zaključiti da je riječ o hvalevrijednom projektu. Jedan ovakav projekt plod je Northcapea, startupa INTERA Tehnološkog Parka koji se inače bavi web programiranjem i razvojem softwarea.
09.01.2019 07:54    Gospodarstvo / Mostar   ​Ovogodišnji Mostarski sajam sredinom travnja Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru (Mostarski sajam) jedna je od najznačajnijih i najposjećenijih manifestacija tog tipa u regiji.
04.01.2019 09:41    Gospodarstvo / Mostar   ​Aluminij dobiva struju, a prvi račun tek za 120 dana Elektroprivreda HZ HB počela s isporukom električne energije posrnulom mostarskom gigantu.
03.01.2019 15:34    Gospodarstvo / Mostar   Otvorene prijave za SPARKov Fuckup Nights Mostar SPARK poslovni park d.o.o. Mostar poziva sve zainteresirane da se prijave na drugi po redu Fuckup Nights Mostar koji će se održati u četvrtak, 17. siječnja, u prostorijama SPARK-a u 18 sati.