Moda

22.03.2017 13:55    Moda   5 pravila za mladenke koje na vjenčanju žele nositi tenisice Tenisice za mladenke sve su popularnije, naročito za proljetna i ljetna vjenčanja kada mladenka na svom vjenčanju može nesputano uživati u udobnim platnenim tenisicama. No, kao i kod cipela s potpeticom, i kada bira tenisice za vjenčanje mladenka se mora držati nekih pravila, a u tome će joj pomoći idućih 5 savjeta brenda Shuz, čije tenisice mladenke rado biraju. Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić, vlasnice hrvatskog brenda Shuz, podijelile su 5 pravila kojih bi se svaka mladenka koja na vjenčanju želi nositi tenisice trebala pridržavati, piše zadovoljna.hr.
20.03.2017 10:21    Moda   Za vikend se održava Sajam vjenčanja u Herceg Etno selu Zadnji vikend ožujka rezervirajte za posjet Herceg Etno selu i Sajmu vjenčanja, mjestu gdje započinje vaše vjenčanje!
11.03.2017 08:05    Moda   Hercegovka modelingom osvaja Kinu Čapljinka Lucija Jelčić je 26-godišnji model koja posljednja tri mjeseca radi u dalekom Pekingu. Iako je njezina matična agencija već 4 godine IM Studio model management iz Rijeke u Hrvatskoj, trenutno je angažirana po agencijama u Kini, Koreji i Njemačkoj.
09.03.2017 21:16    Moda   FOTO: Dizajnerica godine iz Mostara predstavlja novu kolekciju 'Orbis Inferno' Selma Bijedic, 23- godišnja Mostarka, studentica studijskog programa Dizajn Visoke škole "Logos centar". Sa svojom kolekcijom ''FURORE'' osvojila je prvo mjesto na natjecanju mladih dizajnera „Perwoll New Generation 2016“. Iza sebe ima četiri kolekcije, a sa kolekcijom Orbis Inferno predstavila se kao samostalni dizajner na 37. NIVEA FASHION WEEK-u. Odlukom portala SNL proglašena je Dizajnerom godine 2016. Kolekcija ''Orbis Inferno'' kreatorice Selme Bijedić, ispirirana je Danteovim krugovima pakla i lepezom različitih likova. Djelo ''Božanstvena komedija'' je nepresušan izvor, nemoguće ga je definirati, do kraja objasniti, kao što je nemoguće definirati život. Tajna nije u definiciji, već u pustolovini, u putovanju. A svaki put je individualan. Neponovljivi doživljaj individualne pustolovine dragocjen je, jer osvjetljava nepregledne i tajanstvene prostore. Svaka strast vodi u određeni krug pakla. Naime, strasti su energija, raketni pogon našeg kretanja kroz život. U modelima je izražen minimalizam i futuristički pristup dizajnu, kroz koji dominiraju detalji sa upečatljivim geometrijskim oblicima, dinamične i prave linije, kontrast i kombinacije različitih materijala. Crna boja je dominantna i ona predstavlja moć, misteriju, zlo, formalnost i ozbiljnot. Kolekcija ima elementa futurizma, punk stila i avangarde. Orbis Inferno je kolekcija koja sjedinjuje različitosti: prošlost, sadašnjost i budućnost. Slike u našoj fotogaleriji nastale se kroz suradnju spomenute kreatorice Selme Bijedić i Akademije 'Tea Bošković'. Fotografije je radio Haris Đonko, a modeli su bili Jasna Duranović i Lucija Golemac.
04.03.2017 08:41    Moda   ​Ove će naočale biti najpopularnije u ovoj godini - hoćete li ih nositi? Sunčane naočale su u svijet glamura ušle šezdesetih godina prošlog stoljeća i od tada ne prestaju biti jedan od ključnih modnih dodataka.
27.02.2017 11:09    Moda   ​Patricia Prskalo, mlada modna dizajnerica iz Čitluka Patricia je studentica dizajna na Visokoj školi Logos Centar u Mostaru, a zahvaljujući razmjeni studenata prošle godine je boravila u Beču gdje je stjecala nova znanja, a okušala se i na prošlogodišnjem Sarajevskom Fashion Week-u , gdje je predstavila svoju prvu kolekciju.
26.02.2017 16:07    Moda   Kreativne ideje povezale mladog i talentiranog fotografa Jozu Ivankovića i Teu Bošković Kreativne ideje povezale su mladog i talentiranog fotografa Jozu Ivankovića (foto Đani) i akademiju Tea Bošković, te su odradili shooting na temu Free style. Inače, Jozo Ivanković je fotograf koji je školu fotografije i snimanja završio u Milanu te je trenutni mentor na Visokoj školi Logos, smjer Dizajn, kolegij Osnove fotografije gdje zajedno s prof. Draganom Antonić studentima približava značenje fotografije kroz praktični rad. Ovo jedan novi početak suradnje Akademije Tea Bošković i Visoke škole Logos te fotografa koji pri fotografiranju koristi najviše iskustva stečenog u Italiji. U planu imamo još par projekata i shootinga koje ćemo ubrzo predstaviti kroz fotografije te se nadamo da će ova suradnja jos dugo dugo trajati", poručili su Tea i Jozo. Modeli koji su imali priliku raditi s ovim fotografom su bili Matea i Vedran, i odlično su se snašli u poziranju te se jako dobro uklopili u samu zamisao teme shootinga. Naime suradnje koje Akademija Tea Bošković ostvaruje spaja ljude s istim pogledima, zanimanjima i ljude koji gaje duboku ljubav prema fotografiji i kreativnosti.
24.02.2017 21:01    Moda   ​Moschino pokazao kako se može nositi sve pa i poklopac kante za smeće Kao što smo već navikli od brenda Moschino, ekstravagantnost, stav i karakter ove modne kuće nisu izostali ni u kolekciji za jesen i zimu 2017/2018. koju su predstavili na Tjednu mode u Milanu.
24.02.2017 13:16    Moda   ​Sajam vjenčanja 25. i 26. ožujka u Međugorju Zaprosio vas je na Valentinovo?! Bilo je romantično i upravo onako kako ste zamišljali. Prolazili su dani s osjećajem leptirića u trbuhu no leptirići su se pretvorili u bumbare jer se dogovoreni datum vjenčanja približava. Tako puno obaveza a tako malo vremena!
09.02.2017 19:54    Moda   ​Saznale smo gdje kupiti badić o kojem bruji Instagram Iako još uvijek nosimo čizme, većina nas već mašta o ljetu.
13.01.2017 19:58    Moda   ​FOTO: Kristina Čamber: 'Ako imate kvalitetu, nemate konkurenciju' Modna dizajnerica i magistrica prava Kristina Čamber svoj hobi je pretvorila u svakodnevni posao i život.
12.01.2017 12:45    Moda   Pogled.ba nagrađuje: Osvojite ogrlicu dizajnerice poznatog brenda 'Zlatna kiša' Modna dizajnerica Tea Lubina Tomašević iz Mostara, koja trenutno živi u Zagrebu, osmislila je brend nakita 'Zlatna kiša' kojeg su zbog svoje posebnosti zavoljele mnoge moderne dame, ali i brojne poznate osobe.