Ljubav

10.03.2018 18:46    Ljubav   ​Ono što ženama skraćuje život – muškarcima produžava Znanstvenici sa Sveučilišta u Padovi proveli su zanimljivo istraživanje i utvrdili da jedna vrsta zajednice značajno skraćuje život žena.
09.03.2018 22:30    Ljubav   2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu Prirodno je pitati se kad si s nekim novim u vezi kako će vam seksualni život funkcionirati i hoće li uopće. Možda ti oko toga pomgone zadnje istraživanje koje je ispitalo 5500 samaca različitih dobi, etniciteta i financijskih situacija u kojem je njih 83% otkrilo koje su dvije ključne stvari za dobar seks.
09.03.2018 11:38    Ljubav   Ovo nismo očekivali: Evo kada će vas partner prevariti Prva situacija koja bi većini pala na pamet zašto bi netko u vezi prevario svoju partnericu ili partnera zasigurno bi bio nedostatak seksa.
05.03.2018 10:44    Ljubav   ​Pet najboljih načina kako pristojno odbiti frajera koji ti se upucava Svaka žena koja je ikad bila vani zna da frajeri znaju biti naporni… Svaki frajer koji se ikad pokušavao upucavati ženi zna da žene znaju biti jako nekulturne kad ih odbijaju. Uz ovih ćeš nekoliko savjeta uspjeti na kulturan način frajeru jasno dati do znanja da nisi zainteresirana.
04.03.2018 22:39    Ljubav   Što učiniti kada se partneru i vama seksualne potrebe razlikuju? Seksualna želja je nagon koji se strogo individualno razlikuje. Može biti normalna, velika ili mala, može potpuno izostati ili biti abnormalno velika. Intenzitet seksualne želje ovisi o raznim čimbenicima poput spola, dobi, načina života, odnos s partnerom i slično.
01.03.2018 21:47    Ljubav   ​Stvari koje ne smijete raditi nakon prekida veze Ako ste upravo prekinuli vezu, savjet bi bio da sve što ste imali ostavite u prošlosti.
28.02.2018 16:23    Ljubav   ​Istraživanja tvrde da se zaljubimo samo dva puta u životu Iako je fizička privlačnost bitna svima nama, ljubav se ne zasniva na tome i ne treba je zamijeniti za zaljubljenost.
25.02.2018 21:54    Ljubav   ​Možda se iznenadite: Tko češće masturbira, žene ili muškarci? Masturbacija je gotovo uvijek škakljiva tema. Rijetki parovi koji međusobno o tome otvoreno razgovaraju. Novo istraživanje, provedeno na portalu Superdrug Online Doctor, pokazalo tko češće masturbira, žene ili muškarci i koliko često.
20.02.2018 20:21    Ljubav   Savjeti za zavođenje iz 1938: Ovako su žene pronalazile muževe Premda u znatnom padu, i danas je ulazak u brak jedan od najvažnijih koraka u životu prosječne osobe. Međutim današnje generacije zapinju sve češće već na onoj prvoj stepenici, običnom izlaženju s nekim, a kasnih 30-ih godina u Americi taj su problem rješavali vodičem za izlaženje časopisa Parade, odnosno savjetima kako “upecati” supruga. Časopis Parade tad je profitirao, no kada bi neko danas izdao takav vodič, vjerojatno bi završio na doživotnom stubu srama, a vi procijenite koliko smo se zapravo kao društvo od tad promijenili, prenosi CdM. Navodimo vam nekoliko “najboljih” savjeta: – Ne budi preosjetljiva i nemoj pokušavati da utječeš na njegova osjećanja i izvlačiš iz njega da ti kaže nešto što ne želi reći. Muškarci ne vole suze, pogotovo u javnim prostorima. – Ne koristi njegov retrovizor kako bi popravila svoju šminku. Muškarcu je potreban za vožnju, a posebno ga živcira što se mora okretati kako bi vidio ima li koga iza njega. – Nemoj da sjediš u neuglednim pozama i nikad, ali nikad ne izgledaj kao da ti je dosadno. Čak i kad jeste. Budi uvijek raspoložena za sve, a ako baš moraš žvakati žvakaću gumu (što nije preporučljivo), čini to tiho i zatvorenih usta. – Oblači se u svojoj spavaćoj sobi, kako bi zadržala požudu. Budi spremna kad on dođe, nemoj da mora da te čeka. Pozdravi ga osmijehom! – Muškarci ne vole kada pozajmiš njegovu maramicu i zamažeš ga svojim ružem. – Bezbrižne žene muškarcima nisu privlačne. Ne pokušavaj s njim razgovarati dok plešete. Kada muškarac želi plesati, onda želi isključivo da pleše. – Ako ti je potreban grudnjak, obavezno ga stavi. Takođe pripazi na to da ti najlonke ne budu naborane. – Ne miluj svoju pratnju u javnosti. Svaki otvoreni znak ljubavi nepristojan je, a njega posebno sramoti i ponižava. – Ne prisjećaj se s konobarom zabavnih anegdota koje si s nekim drugim muškarcem doživjela ranije. Muškarci zaslužuju tvoju punu pažnju. – Ne zamaraj ga razgovorom o svojoj odjeći i nemoj pokušavati da mu opišeš svoju novu haljinu. Moraš mu ugoditi i laskati tako što ćeš s njim razgovarati o temama koje su njemu zanimljive. – Nemoj piti previše alkohola! Muškarac očekuje da zadržiš svoje dostojanstvo cijelu noć. Možda ti se čini kao da alkohol neke žene čini pametnijima, istina je da većina od njega poblesavi. Posljednja bi mu slamka bila da se onesvijestiš od previše alkohola! -Ne izazivaj sumnju razgovarajući s drugim muškarcima, prenosi CdM.
19.02.2018 07:40    Ljubav   ​Natjerala muža da oženi njenu prijateljicu pa se predomislila Slučaj žene koja je prisilila supruga da se oženi njezinom prijateljicom jer je mislila da umire od raka, prije nego što je saznala da je dijagnoza pogrešna, okrenuo je naglavačke iranski obiteljski zakon, piše vecernji list.
16.02.2018 20:58    Ljubav   Sve prednosti i nedostaci veza na daljinu: Mogu li preživjeti? Nedavno ste se upustili u vezu s osobom koja živi u drugom gradu. Koje su prednosti i mane veze na daljinu? U vezi na daljinu koja tako funkcionira već dulje vrijeme obično postoje dvije snažne individualnosti koje zajedno stvaraju nešto još ljepše, još bogatije. Zašto? Zato što oboje trebaju razviti sposobnost prilagođavanja.
15.02.2018 11:00    Ljubav   ​Ovo je osoba s kojom bi većina ljudi prevarila svoju bolju polovicu Svi imaju određene seksualne fantazije, a mnogi maštaju o varanju osobe s kojom su u vezi, odnosno u braku.