Ljubav

27.09.2018 10:02    Ljubav   ​Ima 100 godina, a udaje se za 'dečka' koji je 26 godina mlađi Norah Witkiss (100) iz Walesa uskoro bi se trebala udati za svojeg zaručnika Malcolma Yatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Yates (74) i Norah su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a trebali bi se vjenčati u listopadu, piše Mirror.
26.09.2018 22:53    Ljubav   Samo bezbrižno: 10 objašnjenja koja nikome ne dugujete Odluke i izbori koje donosimo oblikuju nas i naše živote. U njih trebamo biti u potpunosti sigurni, a da ne osjećamo potrebu za opravdavanjem. Donosimo deset objašnjenja koja stvarno nikome ne dugujete. Objašnjenja koja nikome ne dugujete uključuju ona o... 1. ...vjerskim i političkim stajalištima Vjerska i politička stajališta dio su identiteta svake osobe. Vi ste ti koji odlučuju što točno i koliko toga želite podijelite s drugima. Jedino je važno da se osjećate ugodno čineći to te da ne osjećate obavezu da se morate opravdavati zbog svojih izbora. 2. ...ljubavnoj vezi Privatnost vašeg ljubavnog života ne tiče se nikoga drugoga osim vas i vašeg partnera. Također, nema potrebe ni za objašnjavanjem zašto ste solo, ako to ne želite. Ta je odluka isključivo na vama. 3. ...pozitivnom načinu ponašanja Nitko vas ne bi smio osuđivati zbog vašeg ponašanja, pogotovo ako je ono vrlo pozitivno. Ako se netko drugi žali, nemojte se spustiti na njihovu razinu i uzvratiti sa ispraznim žaljenjem. Budite ponosni na svoju pozitivnost i vedrinu. 4. ...neispričavanju i neslaganju Ako vam nije žao, nemojte se onda ni ispričavati. To ionako ne bi bilo iskreno, a druga osoba stvorit će lažan dojam o vama i o vašim namjerama. Također, ako se ne slažete s nečijim mišljenjem, u redu je to i pokazati. Važno je samo da budete korektni. 5. ...životnim ciljevima Bilo da se radi o onome što želite postići u privatnom ili profesionalnom životu, nikome ne dugujete objašnjenja o svojim ciljevima i snovima. Ti su ciljevi ono što vas potiče da idete naprijed i nemojte dopustiti da vam itko stane na put. 6. ...vlastitom izgledu Promijenite boju kose, tetovirajte se, našminkajte se ili pak nemojte, stvorite vlastiti jedinstveni stil. Kako izgledate tiče se samo vas, i jedino je važno da se osjećate ugodno u vlastitoj koži. Upravo tada još ćete više cijeniti sami sebe. 7. ...mjestu stanovanja Nikoga se ne smije osuđivati zbog životnih okolnosti, pogotovo kada je riječ o mjestu stanovanja. Gdje živite i s kim živite, nisu pitanja na koja morate odgovoriti ako ne želite. 8. ...vlastitoj karijeri Jeste li zadovoljni poslom i smjeru u kojem vaša karijera ide ili niste? Jedina osoba kojoj na ovo trebate odgovoriti jeste vi sami. Nemojte dopustiti da netko drugi određuje vaše poslovne poteze i smjer karijere. 9. ...financijskoj situaciji Uvid u situaciju na bankovnom računu imate samo vi. Stoga nikome ne dugujete ikakva objašnjenja. Na vama stoji odluka želite li ili ne komentirati s drugima svoju financijsku situaciju. 10. ...načinu odgoja djece Niti jedni roditelji ne koristi identične tehnike prilikom odgoja djece. Naravno, neke odluke bit će vrlo slične ili iste, ali svaki je roditelj i sam drugačije odgajan te možda dolazi iz druge kulture ili generacije. To isto tako utječe na njegov pristup odgoju vlastite djece, koji on ne mora pojašnjavati drugima.
26.09.2018 07:35    Ljubav   Pet velikih istina seksualno zadovoljnih žena Više od 3.000 žena dobrovoljno se uključilo u online anketu koju je proveo magazin Men's Health sa pitanjem „Po čemu se to odlikuje seksualno zadovoljna žena?“.
24.09.2018 18:00    Ljubav   ​Muškarci i žene različito se opuštaju u novoj vezi Koliko je vremena potrebno kako bi se partneri opustili i osjećali ugodno pokazati svoje navike u vezi, pokazalo je novo britansko istraživanje.
24.09.2018 14:19    Ljubav   ​Što je manja razlika u godinama partnera, to je uspješniji brak Kaže se da su godine samo broj, no kada je riječ o razlici u godinama u vezi, onda brojke itekako imaju utjecaja.
23.09.2018 20:59    Ljubav   ​Deset znakova koji otkrivaju da ste pronašli svoju srodnu dušu Pronaći svoju istinsku srodnu dušu zbilja je poput dobitka na lutriji.
23.09.2018 17:59    Ljubav   ''Je li tvoja ljubav lažna?'': Priča s vjenčanja koju ćemo dugo pamtiti U životu naiđemo na neke priče koje posebno dirnu dušu, koje nas i promjene, koje ne zaboravljamo. Jednu takvu životnu priču ima Tom Mitchell iz Virginije u SAD-u, tattoo majstor i osnivač organizacije Stillbrave Childhood Cancer Foundation (Renegade) koja pomaže djeci oboljeloj od raka i njihovim obiteljima, prenosi Zadovoljna.hr
22.09.2018 14:41    Ljubav   ​Pet pravila da prvi spoj bude dobar Prvi spojevi izazivaju nervozu ma kako opušteni bili. Stalo vam je do toga da se svidite zgodnom strancu kojeg još ne poznajete previše, a baš onda kad želite pokazati sve svoje vrline nešto krene po zlu.
22.09.2018 08:11    Ljubav   ​Kako prepoznati narcisoidnu osobu? Ponekad nam se može učiniti da živimo u svijetu koji vrvi ljudima `koji se osjećaju jako važnima. Teško je odgonetnuti nedostaje li tim ljudima samosvijesti ili možda pate od dubljih problema, poput narcizma.
21.09.2018 22:57    Ljubav   Psiholozi otkrili tajnu (ne)sretnog braka Dvoje američkih psihologa istražili su zbog čega su neki brakovi osuđeni na propast, a neki odolijevaju svim izazovima.
21.09.2018 19:35    Ljubav   Razbijen mit o nevjeri: Žene varaju isto kao i muškarci Uvriježeno mišljenje da su muškarci promiskuitetniji od žena vjerojatno je samo mit.
19.09.2018 20:59    Ljubav   ​Ovih pet muških kvaliteta žene najviše cijene Postoje muškarci koji rijetko "podbace" u ophođenju sa ženama i uvijek uspijevaju zadržati se u fokusu ženskog interesa. Pitate se u čemu je njihova tajna?