Ljubav

19.07.2018 15:12    Ljubav   ​ Što li njima danas prolazi kroz glavu... Dok su Vatreni '98. puni zanimljivosti iz svog ljubavnog života, nova generacija koja se danas bori za zlato na Svjetskom nogometnom prvenstvu zapravo je prilično stabilna! Većina dečkiju naše nogometne reprezentacije svoje je partnerice upoznala još tijekom srednje škole i u tim su vezama ostali do danas. Primjeri za to su Ivan Perišić, Danijel Subašić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Mario Mandžukić... U dugim i stabilnima brakovima su i Lovre Kalinić, Ivan Strinić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Rakitić. Teško je do nemoguće pronaći podatke o njihovim nekadašnjim vezama jer se većina momaka posvetila nogometu, ostavši u sretnim vezama s ženama koje taj tempo mogu pratiti.
14.07.2018 22:06    Ljubav   Ljeto je idealno za probuđivanje ljubavi, a ovo su razlozi za to Ljeto je zaista najseksi doba godine i najbolje je za ponovno probuđivanje ljubavi. Najozbiljnije, znanstvenici su dokazali kako su najtopliji mjeseci najbolji mjeseci za ljubav i 'akciju' po tom pitanju.
05.07.2018 20:17    Ljubav   ​Samo pet minuta dnevno je potrebno da spasite svoj brak Upali ste u rutinu? Vaši razgovori se vrte oko režija, djece i poslovnih obveza? Psihologica objašnjava kako se ponovo povezati s partnerom, a sve počinje s "mikro-trenucima"...
05.07.2018 18:03    Ljubav   ​Pet rečenica koje sretni parovi često izgovaraju Da bi veza bila dobra i uspješna, na njoj itekako treba raditi.
05.07.2018 17:31    Ljubav   ​ISTRAŽIVANJE Žene od muškarca najviše žele da ih slušaju Kada dođete u određene godine, postaje vam nebitno ima li vaš muškarac savršeno tijelo, već žudite za nečim drugim.
04.07.2018 22:05    Ljubav   Zbog ove 2 (ne)očekivane stvari muškarci odmah postaju privlačniji ženama Nije tajna da žene i muškarci imaju potpuno drukčije kriterije kada je u pitanju fizička privlačnost. Cjelokupan izgled muškarca kod žena igra važnu ulogu, ali nikako presudnu.
01.07.2018 19:04    Ljubav   Poruke najzaslužnije za otkrivanje nevjernih partnera; tko je varao prije, varat će i u braku Ako uhvatite svog partnera u prevari, vjerojatno nije prvi put da imaju aferu, otkriva novo istraživanje. Većina preljubnika uhvaćena je tijekom treće afere, tvrde stručnjaci.
30.06.2018 18:29    Ljubav   ​Žene su zahtjevnije pri izboru partnera Žene mlađe od 40 godina postavljaju visoke kriterije pri pronalasku partnera online, dok muškarci s godinama postaju izbirljivi, pokazuju rezultati jedne australske studije.
28.06.2018 09:45    Ljubav   Pet stvari koje muškarci rade kada su zaljubljeni Postoji razlika u ponašanju muškarca kada želi ženu te kada je zaljubljen u nju. Zaljubljenog muškarca koji je spreman na ozbiljnu vezu otkrit će sljedeće rečenice i aktivnosti:
23.06.2018 22:12    Ljubav   Jeste li zaista sretni u vezi? Ovi znakovi to otkrivaju Iako je Shakespeare rekao da je ljubav slijepa, čini se da su danas mnogi tu frazu počeli uzimati zdravo za gotovo. Velika je razlika između 'biti sretan' i 'osjećati se ugodno'
21.06.2018 22:00    Ljubav   Što se zapravo dogodi u ženskom tijelu kada ga muškarac zagrli? Najljepše pjesme ispjevane su i najljepše riječi napisane su o ljubavi, a pisac David Tumarinson predivno je opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Pisac David Tumarinson piše predivnu poetičnu prozu, a internet je očarao svojim opisom intimnog zagrljaja između žene i muškarca. David je na čaroban način opisao što se dogodi kada muškarac zagrli ženu. Njegove riječi pokazuju svu moć zagrljaja i govore zašto bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice – jer i žene i muškarci žude za ljubavlju. Kada muškarac tiho priđe ženi odostraga i zagrli je, on zatvori krug. Svoj i njen krug. To je krug nježnosti, topline i zaštite. I on stavlja ženu točno u središte tog strastvenog kruga. Na taj način u tom trenutku muškarac nehotice daje ženi do znanja da je ona centar njegova svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Žena stoji u tišini također. Osjeća toplu struju koja proizlazi iz tih vrućih i mirnih ruku. Kada muškarac zagrli ženu, ona osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti. Taj krug ljubavi je miran i udoban. Od te tihe nježnosti ona se topi poput kockice šećera u šalici čaja. Tko je ona sada, dok stoji u središtu tog tinjajućeg kruga? Što osjeća? Tko je ona u ovom trenutku? Je li ona žena ili djevojka? Osjeća li se voljenom ili ona voli? Pokriva li lagani prekrivač tišine njena ramena i sakriva li njene misli od muškarca... Ili možda ništa nije skriveno u tom privatnom krugu? Uostalom, on je samo grli, štiti od vanjskog svijeta koji je tako hladan i usamljen. A u njegovim rukama je toplo i udobno. Ove ruke su njena zaštita i spokojstvo. To je sve što žena nesvjesno traži, što čeka i čemu se nada,... I poljubac je čaroban trenutak između dvoje ljudi, a on može biti još posebniji uz 3 trika savršenog poljupca koja će rasplamsati sva osjetila.
19.06.2018 13:33    Ljubav   Istraživanja pokazala: Žene opraštaju nevjeru češće od muškaraca Postoje različite studije o varanju u brakovima, ali posljednje je donijelo vrlo iznenađujuće rezultate.