Ljubav

17.12.2010 16:24    Ljubav   Avantura za jednu noć – isplati li se uopće? Požuda je jedan od najstarijih, najprimamljivijih, najraspravljanijih i najneshvaćenijih grijeha. A rukom pod ruku s požudom ide i seks za jednu noć. Bilo da ste doživjeli jednu, nijednu ili previše afera za jednu noć da biste im zapamtili broja, ono što najviše intrigira je pitanje oko kojeg se ljudi nikako ne mogu složiti -  isplati li se to uopće?  
09.12.2010 17:26    Ljubav   Seks na poslu Jedno od često spominjanih mjesta kad je seks u pitanju je i radno mjesto. Na poslu provedemo oko trećinu svog životnog vijeka. U poslovnom svijetu  stječemo nova poznanstva. Većinom se radi o profesionalnom ili prijateljskom odnosu, no ponekad  se  
06.12.2010 16:33    Ljubav   Pravi muškarac u krivo vrijeme Pravi muškarac na pravom mjestu, ali u krivo vrijeme. Naime vi ste u vezi s drugim koji, čini se, i nije u tom trenutku onaj pravi za vas. Jer vi ste upoznali svog muškarca iz snova. Što učiniti? Prepustiti se novim osjećajima ili razumno razmotriti cjelokupnu situaciju?
05.12.2010 16:20    Ljubav   Toliko prijatelja na socijalnim mrežama, a ipak ste sami Imate preko tri stotine prijatelja na Facebook-u ili nekoj drugoj socijalnoj mreži i znate u svakom trenutku gdje su bili i što radili. Gledate njihove slike i statuse, razmjenjujete mailove i SMS poruke. Ali unatoč svemu tome ipak se osjećate usamljeno.
04.12.2010 16:01    Ljubav   Zašto je seks izvan kreveta tako dobar? Nije slučajnost što se seks obično odigrava u krevetu, a ne, recimo, na kuhinjskom stolu. Plahte i pokrivači su udobni, ima dosta mjesta za igranje, poslije možete udobno zaspati, ne trebate paziti na lomljive predmete oko sebe ni na mogućnost da ćete se
02.12.2010 17:43    Ljubav   Zločeste misli dobrih djevojaka I dobre djevojke imaju loše misli. One su dobrice koje bi svaki muškarac poželio za svoju ženu, a svaka majka za nevjestu. One ne ogovaraju druge ljude i uvijek se smiješe starijim ljudima. Međutim i njima se po glavi vrte pokvarene misli i likuju što im najbolja prijateljica ima celulit ili je dobila koji kilogram viška.
02.12.2010 14:04    Ljubav   Znanstvenici otkrili zašto muškarci i žene varaju Ako ste mislili da svatko ima svoj razlog za preljub, prevarili ste se. Najnovije istraživanje pokazalo je da je za preljub i seks na jednu noć kriv određeni gen. Znanstvenici sa Sveučilišta Binghamton proveli su istraživanje na temu seksualnog ponašanja uz pomoć DNA uzorka 181 odrasle osobe, piše asylum.com.
27.11.2010 09:45    Ljubav   Šta me gledaš, nisam forumaš Šta me gledaš, nisam forumaš, pisalo je na jednoj zgradi u Mostaru. Ovaj šaljivi grafit odavao je tadašnju popularnost Internet foruma u Mostaru. Nije bila riječ o onim globalnim forumima, već o jednom malom, gradskom forumu.
26.11.2010 16:23    Ljubav   Redoviti seks u ženama budi samopouzdanje Žene koje imaju redovit seksualni život puno su samopouzdanije od onih koje ga nemaju, a u svakodnevnoj komunikaciji su opuštenije i pozitivnije. Najnovije australsko istraživanje otkrilo je još jednu prednost redovitog seksualnog života, i to, ovoga puta, za žene.
24.11.2010 16:52    Ljubav   Omiljene ženske laži Kada su žene u pitanju nikada neće priznati da su zaobišle istinu. Pronašli smo za vas omiljene laži svake žene, pa ih pročitajte u nastavku teksta.
20.11.2010 19:28    Ljubav   5 grešaka u vezi koje si ne smijete dopustiti Veza je nešto na čemu treba raditi i u što treba ulagati, a najveći saveznik trebao bi biti prijašnje iskustvo. Ukoliko s nekim želite provoditi sve svoje slobodno vrijeme, saznajte kojih 6 grešaka nikako ne smijete napraviti.
20.11.2010 08:11    Ljubav   Djevica, ali iskusna u krevetu! Muškarci su osjetljivi kada su u pitanju bivši seksualni partneri njihove drage.Dok sebi dopuštaju popriličan broj seksualnih partnerica, a da im se to ne uzima za zlo, ženama i neće tako lako progledati kroz prste. Da se njih pita oni bi djevicu koja je ujedno i iskusna u krevetu.