Lifestyle

10.07.2010 18:14    Ljubav   Najčešće zablude o ljubavi, seksu i vezama Iščekujući idealnog partnera i partnericu, ženama i muškarcima bi lako mogao proći život u čekanju. Stručnjaci ističu kako ne treba idealizirati veze i partnere, te se zanositi romantičnim filmovima. Zbog zabluda raste i broj nesretnih parova.Previše očekivanja vodi do razočaranja, vrijeme je da skinete ružičaste naočale i prihvatite stvarnost.
09.07.2010 14:34    Ljubav   Kako znati da te želi poljubiti Kako bi trebali raspoznati da vas vaša simpatija želi poljubiti? Pretpostavljajući da nisu izravni i kažu 'Poljubi me!', morate tražiti neverbalne znakove koji nam govore da su spremni na poljubac.
06.07.2010 17:06    Obitelj   Studentske veze sve češće završavaju brakom Profesor Roger Friedland sa Univerziteta Santa Barbara napravio je istraživanje o seksualnim navikama studenata i polaganja ispita. On je zaključio da muškarci imaju više partnerica, nego što njihove kolegice imaju partnera.
06.07.2010 14:04    Zdravlje   Ljepotice uzrokuju stres Ležimo na plaži i uživamo u pogledu na sve te lijepe i zgodne žene oko nas. Ugodne su oku. Naravno, tko bi se odrekao pogleda na pravi komad. No čini se da on i nije tako zdrav za nas. Izgleda da lijepe žene kod muškaraca uzrokuju stres.
05.07.2010 11:29    Ljubav   Top-mjesta za seks na godišnjem odmoru Toliko toga ima što volimo, a vezano je za ljeto i godišnje odmore - ispijanje koktela u barovima na plaži, uživancija u morskim radostima, seks na otvorenom. Evo nekoliko prijedloga za seks dok se opuštate za vrijeme odmora u vašoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prenosi thefrisky.com:
04.07.2010 14:14    Obitelj   Muževi su kao Lesi, uvijek se vrate kući - Znate kako u šali zovemo muža koji je otišao od kuće i ostavio ženu i djecu kako bi bio s drugom ženom, pa se zatim vratio kući? Lesi! - šali se Ljubica Uvodić Vranić, psihologinja koja je izdala dvije knjige koje se bave problematikom odnosa u vezi, a uskoro izlazi i treća “Avantura osobne promjene”.
02.07.2010 17:03    Obitelj   Tipovi žena kojih se muškarci boje Ako male bolje pogledate svoju ljubavnu prošlost, vjerojatno ste se susreli s tipom muškarca koji je od vas pobjegao glavom bez obzira. Jednostavno vas se bojao. Reklo bi se. Za neke žene je to dobrodošla utjeha. Puno bolje od toga da mu se nismo svidjeli. Ali čini se da to i nije tek ženska utjeha. Talijanski psiholozi su sastavili popis onih žena kojih se muškarci najviše boje.
28.06.2010 19:20    Ljubav   Pet stvari koje muškarci mrze kod žena Iako za žene koje nemaju partnera njihovo ponašanje ne predstavlja probleme, s muškarcima je drugačije. Što to single žene mogu promijeniti da bi prestale biti same. Svaki dan single žene troše strašno puno energije kako bi shvatile misteriju zvanu 'muškarci', prenosi yourtango.com.
28.06.2010 09:53    Zdravlje   Grci i Bugari najljeniji Na listi najljenijih stanovnika Europske unije na čelu su se našli Grci i Bugari, dok su Šveđani tjelesno najaktivniji, prenose mediji. Istraživanje o bavljenju sportom i tjelesnim aktivnostima koje je proveo Eurobarometar pokazalo je da se u najmanje 15 država članica Europske unije "više od 50 posto ispitanih nikada ne bavi sportskim aktivnostima".
28.06.2010 07:27    Zdravlje   Melanom i štetnost izlaganja suncu Koliko podcjenjujemo sunčeve zrake i vlastitu kožu?! U ljetnim mjesecima najčešće izlazimo na sunce bez zaštite za kožu, ne razmišljajući o opasnostima. Broj oboljelih od melanoma, najzloćudnijeg među tumorima kože, posljednjih desetljeća porastao je više od šest puta u svim dobnim skupinama,
27.06.2010 12:28    Ljubav   Ava: Špiro je prvi muškarac s kojim sam spavala Aktualni dečko Ave Karabatić, nezaposleni komercijalist Špiro Miličić, prvi je dečko s kojim je spavala, izjavila je Ava. Špiro je bio prvi muškarac s kojim sam spavala. Bili smo na putu i bilo nam je predivno', izjavila je Ava. Špiro Miličić i Ava Karabatić u vezi su oko godinu dana, a Ava se nada da će zauvijek ostati s njim, piše 24sata.
27.06.2010 08:12    Obitelj   Homoseksualni brak nije temeljno ljudsko pravo Zemlje Europske unije nisu obavezne uvoditi i prihvaćati homoseksualne bračne zajednice, budući da homoseksualni brak ne spada u temeljna ljudska prava. Tako glasi presuda Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu.