Zanimljivosti

20.03.2015 21:44    Zanimljivosti   Cijela zemlja zgrožena: Stogodišnju baku osudili na tri mjeseca zatvora Stogodišnja žena puštena je danas iz zatvora nakon što je tisuće Kenijaca potpisalo peticiju za puštanje na slobodu prabake Margaret Ngime, koja je iza rešetaka završila jer nije uspjela platiti kaznu od 100 tisuća kenijskih šilinga (oko tisuću dolara).
10.12.2014 09:57    Zanimljivosti   Kako žive hrvatski studenti: Umorni, iscrpljeni, često se seksaju. Godišnje imaju do 34 partnera Hrvatski studenti uglavnom su zadovoljni kvalitetom života, studijem i studiranjem, što je potvrđeno i podatkom da bi 65,3 posto studenata ponovno upisalo isti fakultet, no zabrinjava podatak da ih se gotovo 50 posto u zadnjih mjesec dana osjećalo umorno i iscrpljeno.
21.11.2014 22:38    Zanimljivosti   Student izumio uređaj za nevidljivost i 'potukao' sve dosadašnje slične izume Student Joseph Choi sa Sveučilišta Rochester u SAD-u izumio je napravu koja predmete, odnosno bilo kakve objekte, uključujući i ljude, čini nevidljivima.
30.10.2014 17:18    Zanimljivosti   Više nema turbofolka; Sve ono što sam volio - nestalo je Studiram na Filozofskom fakultetu. Većina vas poznaje stereotip studenata Filozofskog, vidjeli ste već smušene likove koji se u kampusu usamljeno drže po strani s vječno uvrijeđenim izrazom lica, obavijene aurom lažnog boema. Ako me slučajno osobno poznajete, onda znate da se potpuno uklapam u taj pretenciozni kalup.
14.10.2014 15:18    Zanimljivosti   Smršavite i ostanite u formi u Aerobik klubu SCM-a Početkom nove akademske godine, počinje i nova sezona aerobika. Pozivamo vas da svoje tijelo oblikujete u Aerobik klubu Studentskog centra Mostar. U klubu ćete pronaći bogat program vježbanja namijenjen oblikovanju i učvršćivanju tijela, redukciji masnog tkiva i smanjenju obima tijela, te poboljšanje općeg zdravstvenog i fizičkog stanja.
11.09.2014 21:48    Zanimljivosti   Francuska najjeftinija, a Australija najskuplja zemlja za strane studente Australija je najskuplja zemlja za strane studente i nalazi se ispred Singapura i Sjedinjenih Država, dok je Francuska najjeftinija zahvaljajući niskim troškovima školarina na fakultetima, pokazala je studija koju je proveo Ipsos za banku HSBC.
02.09.2014 21:38    Zanimljivosti   Studentici prijeti 6 godina zatvora jer je uvrijedila - grad! Indonežanka Florence Sihombing uhićena je i bit će vjerojatno izvedena pred sud jer je uvrijedila grad Yogyakartu, objavila je policija u utorak.
28.07.2014 19:04    Zanimljivosti   Voajer na sveučilištu: Stotine žena snimio dok su obavljale nuždu Doktorant na Sveučilištu Delaware u Wilmingtonu uhićen je pod sumnjom da je tajno snimao žene dok su koristile toalete na fakultetu.
18.05.2014 17:47    Zanimljivosti   FOTO/ S Građevinijade u Budvi: Studenti ujedinjeni u podršci za najugroženije! Na manifestaciji ''Građevinijada'' koja se ove godine održava u Budvi, okupljaju se studenti iz velikog broja zemalja
06.05.2014 22:35    Zanimljivosti   Studenti bi se radije odrekli seksa, kave i hrane nego… Veliki broj ljudi više ne može zamisliti svakodnevnicu bez pametnih telefona i interneta te mnogima dan počinje i završava pogledom na smartphone i provjeravanjem mailova, društvenih mreža i slično.
26.03.2014 21:18    Zanimljivosti   Saznajte kako vaša neorganiziranost utječe na ocjene! Prošlo je mjesec dana od početka semestra i svi oni grandiozni planovi koje smo napravili za vrijeme ispitnih rokova polako padaju u vodu; pet različitih bilježnica svelo se na omanji blok, kemijske u tri boje zamijenila je jedna koju konstantno posuđuješ od osobe koja sjedi kraj tebe, a onaj fascikl u koji si ovaj semestar svečano obećao stavljati sve papire koje daju profesori? On je negdje ispod kreveta, pokriven prstom prašine.
16.03.2014 18:56    Zanimljivosti   Besplatno pivo studentima koji ulove štakora Studentima na Novom Zelandu ponuđeno je besplatno pivo za svakog štakora kojeg uhvate i donesu, živog ili mrtvog.