Zanimljivosti

21.11.2014 22:38    Zanimljivosti   Student izumio uređaj za nevidljivost i 'potukao' sve dosadašnje slične izume Student Joseph Choi sa Sveučilišta Rochester u SAD-u izumio je napravu koja predmete, odnosno bilo kakve objekte, uključujući i ljude, čini nevidljivima.
30.10.2014 17:18    Zanimljivosti   Više nema turbofolka; Sve ono što sam volio - nestalo je Studiram na Filozofskom fakultetu. Većina vas poznaje stereotip studenata Filozofskog, vidjeli ste već smušene likove koji se u kampusu usamljeno drže po strani s vječno uvrijeđenim izrazom lica, obavijene aurom lažnog boema. Ako me slučajno osobno poznajete, onda znate da se potpuno uklapam u taj pretenciozni kalup.
14.10.2014 15:18    Zanimljivosti   Smršavite i ostanite u formi u Aerobik klubu SCM-a Početkom nove akademske godine, počinje i nova sezona aerobika. Pozivamo vas da svoje tijelo oblikujete u Aerobik klubu Studentskog centra Mostar. U klubu ćete pronaći bogat program vježbanja namijenjen oblikovanju i učvršćivanju tijela, redukciji masnog tkiva i smanjenju obima tijela, te poboljšanje općeg zdravstvenog i fizičkog stanja.
11.09.2014 21:48    Zanimljivosti   Francuska najjeftinija, a Australija najskuplja zemlja za strane studente Australija je najskuplja zemlja za strane studente i nalazi se ispred Singapura i Sjedinjenih Država, dok je Francuska najjeftinija zahvaljajući niskim troškovima školarina na fakultetima, pokazala je studija koju je proveo Ipsos za banku HSBC.
02.09.2014 21:38    Zanimljivosti   Studentici prijeti 6 godina zatvora jer je uvrijedila - grad! Indonežanka Florence Sihombing uhićena je i bit će vjerojatno izvedena pred sud jer je uvrijedila grad Yogyakartu, objavila je policija u utorak.
28.07.2014 19:04    Zanimljivosti   Voajer na sveučilištu: Stotine žena snimio dok su obavljale nuždu Doktorant na Sveučilištu Delaware u Wilmingtonu uhićen je pod sumnjom da je tajno snimao žene dok su koristile toalete na fakultetu.
18.05.2014 17:47    Zanimljivosti   FOTO/ S Građevinijade u Budvi: Studenti ujedinjeni u podršci za najugroženije! Na manifestaciji ''Građevinijada'' koja se ove godine održava u Budvi, okupljaju se studenti iz velikog broja zemalja
06.05.2014 22:35    Zanimljivosti   Studenti bi se radije odrekli seksa, kave i hrane nego… Veliki broj ljudi više ne može zamisliti svakodnevnicu bez pametnih telefona i interneta te mnogima dan počinje i završava pogledom na smartphone i provjeravanjem mailova, društvenih mreža i slično.
26.03.2014 21:18    Zanimljivosti   Saznajte kako vaša neorganiziranost utječe na ocjene! Prošlo je mjesec dana od početka semestra i svi oni grandiozni planovi koje smo napravili za vrijeme ispitnih rokova polako padaju u vodu; pet različitih bilježnica svelo se na omanji blok, kemijske u tri boje zamijenila je jedna koju konstantno posuđuješ od osobe koja sjedi kraj tebe, a onaj fascikl u koji si ovaj semestar svečano obećao stavljati sve papire koje daju profesori? On je negdje ispod kreveta, pokriven prstom prašine.
16.03.2014 18:56    Zanimljivosti   Besplatno pivo studentima koji ulove štakora Studentima na Novom Zelandu ponuđeno je besplatno pivo za svakog štakora kojeg uhvate i donesu, živog ili mrtvog.
16.03.2014 12:09    Zanimljivosti   VIDEO: Kako naučiti novi jezik u samo tri mjeseca Benny Lewis govori šest jezika i autor je knjige "Fluent in 3 Months: How Anyone at Any Age Can Learn to Speak Any Language from Anywhere in the World."
11.03.2014 21:28    Zanimljivosti   Prijavite se na izbor za najbolju studentsku fotografiju U srijedu 19. ožujka u 19 sati u kantini Filozofskog fakulteta će se održati još jedna Kulturno-zabavna večer. Studenti će na ovoj večeri pokazati svoje talente, a to su pjevanje, sviranje, čitanje poezije i stand up comedy. Pored svega toga bit će odabrana i najbolja studenska fotografija.