Kolumne

22.05.2010 11:30    Kolumne   Ne znamo se više… Predviđanja mnogih političkih analitičara su se, kako vidimo obistinila. Premijerka Republike Hrvatske Jadranka Kosor i predsjednik SDP-a Zoran Milanović postigli su dogovor oko predstojećih promjena ustava Republike Hrvatske. Prema tom dogovoru Hrvati u BiH su totalno
04.05.2010 07:16    Kolumne   Čovjek prođe, životinja zastade… Ovih dana svijet je gledao kako jedna obična, bezimena mačka spašava život drugoj mački. Nekima je snimak izmamio suze na oči, drugi su samo hladno odmahnuli rukom, pomislivši da mačka nema pojma što i zašto radi.
26.04.2010 20:23    Kolumne   Sutra potpisivanje ugovora o izgradnji autoceste na trasi koridora 5c Premijer Federacije BiH Mustafa Mujezinović i federalni ministar prometa i veza Nail Šećkanović nazočit će sutra u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu potpisivanju ugovora o izgradnji autoceste na trasi Koridora 5c, dionica Kakanj - Drivuša, poddionica Kakanj - Bilješevo, najavljeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.
22.04.2010 08:15    Kolumne   Sveučilište se sve više nameće kao lider znanja "Brendiranje sveučilišta" naziv je Međunarodnog znanstvenog skupa koji se u organizaciji Sveučilište u Mostaru nedavno održan Mostaru. Ovaj znanstveni skup dio je ukupnih promotivnih i PR napora Ureda za odnose s javnošću Sveučilište u Mostaru. O ovoj temi prof.dr. Zoran Tomić, pomoćnik rektora Sveučilišta u Mostaru, u intervjuu za Večernji list je kazao da su napravljeni veliki iskoraci u organizaciji i provedbi kako reformi tako i europskih standarda. „Sveučilište se sve više nameće kao lider znanja. Naše vrijednosti želimo zaokružiti u jednu pozitivnu priču koju smo nazvali Brendiranje sveučilišta “, kazao je Tomić tom prigodom. Intervju Večernjeg lista prenosimo u cijelosti:
18.04.2010 16:27    Kolumne   dr. sc. Vlado Majstorović dr. sc. Vlado MajstorovićTema: Bolonjski proces