Interview

09.05.2017 17:35    Interview   (FOTO/ VIDEO) Darko Tupek za Pogled.ba: Dolazim u Mostar pokazati prave čari skoka s padobranom Čovjek koji više vremena provodi u zraku nego na zemlji, a skokove s 4.000 metara visine pri slobodnom padu od 200 kilometara na sat ima u malom prstu je Darko Tuper iz Hrvatske koji po prvi put dolazi u Mostar 12,13, i 14 svibnja, kako bi svima koji sanjaju let s nebeskih visina, konačno san pretvotiti u javu.
24.04.2017 16:05    Interview   Dragan Marinković Maca za Pogled.ba: Mladi žive u iluziji da Zapad samo njih čeka „Mogu me voljeti ili mrziti, ne mogu ignorirati“, rečenica je kojom poznati glumac i komičar Dragan Marinković Maca opisuje sebe razgovoru za Pogled.ba pred veliku mostarsku premijeru predstave „Sunce tuđeg neba“, koja nasmijava cijelu regiju, a 27.travnja s početkom u 20 sati održati će se u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.
13.04.2017 09:51    Interview   Emil Karamatić: Moj grad je umro davno, jedan sam od rijetkih koji čeka Čapljinu u kojoj sam rođen Emil Karamatić dugogodišnji je novinar i urednik RTV BiH programa BH radija 1, te suradnik mnogih domaćih i inozemnih medija.
03.04.2017 12:21    Interview   Vlado Čuljak: Na tržištu se najviše traže električari, monteri, CNC operateri, zavarivači .... Ravnatelj Službe za zapošljavanje HNŽ-a Vlado Čuljak u razgovoru za pogled.ba govori o programima sufinanciranja zapošljavanja, odnosu s poslodavcima, te o početku realizacije programa koji će biti financirani iz kredita Svjetske banke.
30.03.2017 10:02    Interview   Ivana Cvjetković: Ja trajem jer sam puno više od lijepe žene! Najljepše TV lice u BiH, provokativna, uspješna, elokventna mlada žena. S Ivanom Cvjetković razgovarali smo o njezinom poslu, uspjehu kojeg je ostvarila kao novinarka, ali i kao medijska ličnost čije objave na društvenim mrežama prate tisuće ljudi.
17.03.2017 09:41    Interview   Anita Martinac za Pogled.ba govori o svojoj najvećoj ljubavi Anita Martinac, angažirana i nagrađivana pjesnikinja i prozaistkinja, uskoro objavljuje svoje dvije nove knjige i to nas je potaklo da je zamolimo za razgovor. U ugodnom razgovoru s plodonosnom spisateljicom na Mostarskom suncu, koje se zrcalilo u njenim očima, doznali smo što nas to očekuje tijekom godine.
08.03.2017 14:48    Interview   ​Mario Mikulić: Kao predsjednik, Mladež HDZ BiH vodit ću proeuropski U subotu 11. ožujka 2017. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače bit će održana 10. izborna konvencija Mladeži HDZ BiH. Kandidat za predsjednika Mladeži, Mario Mikulić za pogled.ba govori o svojoj viziji rada Mladeži, zastupljenosti mladih u politici, te majorizaciji Hrvata u BiH.
18.02.2017 13:30    Interview   Vedran Kožul: Mladi su podignuli djelovanje HDZ-a BiH na veću razinu Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul u razgovoru za portal pogled.ba govori o ulozi mladih u društvu i politici, problemima s kojima se susreću, te o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.
16.02.2017 11:43    Interview   ​Adrijana Prskalo: HNŽ preuzima vodstvo Mladeži HDZ-a BiH Adrijana Prskalo iz Rame izabrana je za predsjednicu Hercegovačko-neretvanskog županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH. Po zanimanju magistar prava, u politici je aktivna od 2012. godine, a dvije godine kasnije završila je političku akademiju HDZ BIH.
04.02.2017 17:32    Interview   ​Ivanić: Od Federacije napraviti dvije županije i riješiti hrvatsko pitanje Referendum u Republici Srpskoj (RS) koji je zabranio Ustavni sud BiH, američke sankcije predsjedniku RS Miloradu Dodiku, nadglasavanje bh. Srba u Ustavnome sudu BiH i stalno bošnjačko nadglasavanje Srba i Hrvata, kontroverzno postrojavanje vojnika u Banjoj Luci, najava obnove bošnjačke tužbe za genocid protiv Srbije, zahtjev bh. Hrvata za uspostavu vlastite federalne jedinice događaji su koji su ponovno naelektrizirali odnose u BiH.
03.02.2017 10:59    Interview   Emerik Gudelj: Drže do svojih mišića, a ne znaju razliku između Slovenije i Slavonije Ako želimo doznati više o modnim trendovima, ali i dobiti komentar osobe bez dlake na jeziku, onda ćemo svakako riječ prepustiti modnom stručnjaku Emeriku Gudelju, koji modu ima “u malom prstu”. U razgovoru za Pogled.ba otkriva nam griješe li, i u kojoj mjeri Mostarke i Mostarci kada je u pitanju odabir odjeće te je dao nekoliko stručnih savjeta našim sugrađankama.
27.01.2017 11:21    Interview   FOTO/VIDEO: Tea Bošković: U mom životu postoji poseban muškarac! Tea Bošković je, bez ikakve dvojbe, jedna od najljepših žena u BiH ali i regiji. Tome u prilog ide činjenica da je veoma tražen model na modnim pistama diljem regije kao i u spotovima najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu. Pored toga što je što posjeduje izuzetnu ljepotu, Teu Bošković odlikuje i vrhunska inteligencija te je veoma uspješna mlada poduzetnica i magistar psihologije. Vlasnica je modne agencije "Akademija modelinga i manekenstva Tea Bošković".