Interview

12.07.2010 08:17    Interview   Prof. Branko Caratan: Danas ni pojava trećeg entiteta ne bi prouzrokovala nikakvu opasnost koja bi vodila disoluciji BiH Poznati hrvatski sveučilišni profesor i politolog prof. dr. sc. Branko Caratan u intervjuu za naš portal govori o aktualnim društveno-socijalnim, političkim i ekonomskim pitanjima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i regiji. Također, komentirao je dosadašnji rad predsjednika RH Ive Josipovića i svoje viđenje situacije, koje bi vodilo rješavanju statusa i položaja Hrvata u BiH.
09.07.2010 11:15    Interview   Duhovnikove riječi "pozajmljene" od protekle godine Vaš  i naš portal imao je čast i privilegiju intervjuirati Danila Boru, mostarskog pravoslavnog svećenika i predsjednika Srpskog pjevačkog i kulturno-umjetničkog  društva “Gusle”. Neposredan povod je gruba greška kojom su neki novinari izjavu oca Danila od prethodne godine, vezanu uz manifestaciju SPKUD “Gusle“”
05.07.2010 06:59    Interview   Neum gostu nudi samo more i krevet Manifestacijom “Prijateljima u susret - Neum 2010.” službeno je otvorena ljetna turistička sezona u BiH. Upriličeni su brojni kulturno-zabavni događaji, kao i ekološke i druge stručne radionice te prezentacija bogate domaće ponude jela i pića.
02.07.2010 10:01    Interview   Izmijenjen pravilnik o smještaju u Studentskom centru Mostar Tragom informacije da je na dnevnom redu Komisije za studentski standard izmjena pravilnika o smještaju u SCM-u, obratili smo se predsjedniku spomenute komisije Ivanu Landeki kako bi nam objasnio o čemu se točno radi.
28.06.2010 08:31    Interview   Romić: Za učenje bez stresa važno je dobro planiranje vremena Psihološko savjetovalište Sveučilišta u Mostaru osnovano je sredinom studenoga prošle godine. Otada pa do danas bilježi se sve veći broj studenata koji se javljaju radi dobivanja kvalitetnih savjeta. Vrhunski specijalist traumatske psihologije Marko Romić djelatnik je psihološkog savjetovališta.
21.06.2010 10:07    Interview   Neka nova vjera Tema za pisanje ovdje ima, onih benignih o kojima se mogu napisati romani i ne kazati ništa. I onih koje mogu koštati čovjeka posla, karijere, ostatka života, ako pišeš o njima na način koji bi mogao zasmetati nekom bitnom liku ili instituciji. Ako pišete za novine koje nisu vaše, morate pisati po volji onoga čije su.
21.06.2010 07:56    Interview   Borjana Krišto: Moja kampanja bit će futuristička Odlukom Predsjedništva HDZBiH Borjana Krišto, predsjednica Federacije BiH postala je kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Borjana Krišto prva je žena kandidat za člana Predsjedništva BiH. Ekskluzivno je za portal izbori2010. org govorila o svojoj kampanji i očekivanja od nje.
15.06.2010 11:05    Interview   Jović: U Europskoj ligi priželjkujemo predstavnike San Marina i Luksemburga Odlukom upravnog odbora HŠK Zrinjskog, koji je zasjedao u ponedjeljak 31.05.2010., dosadašnji šef stručnog štaba Dragan Jović i slijedeće dvije sezone će sjediti na klupi mostarskog premierligaša. Jović će tako nastaviti svoj posao koji je počeo još u listopadu 2007.godine.
08.06.2010 12:53    Interview   Prof.dr. sc. Ante Kvesić, dr. med., ravnatelj SKB-a Podigli smo standarde u SKB-u Mostar na visoku razinu Prof. dr. sc. Ante Kvesić, dr. med., već dva mandata obnaša dužnost ravnatelja mostarske Kliničke bolnice i prodekan je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
07.06.2010 14:00    Interview   Musa: Blok oko HDZ-a BiH ostvarit će više od 70% glasova hrvatskog naroda Pozicija i problemi hrvatskog naroda u BiH, mogućnosti rješavanja tih problema, aktualna politička situacija u BiH u predizbornom vremenu, samo su neka od pitanja na koja smo pokušali naći odgovor od predsjednika HKDU-a BiH Ivana Muse.
01.06.2010 10:39    Interview   Raspudić: Kanal na hrvatskom jeziku je nužnost Ninu Raspudića čitateljima našeg portala nije potrebno suviše predstavljati. Zasigurno najpoznatiji i najglasniji mladi hercegovački intelektualac, viši asistent na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, početkom svibnja je bio jedan od uvodničara tribine o temi “Trebaju li Hrvati imati jednog kandidata za  člana Predsjedništva BiH”.
25.05.2010 12:48    Interview   Dorijan Elezović: Da se opet rodim, želio bih biti ovo što jesam Poznati hrvatski televizijski voditelj i novinar Dorijan Elezović za naš portal je progovorio o svojim dosadašnjim iskustvima te nam otkrio nešto malo više o sebi. Već nekoliko godina zaposlen je na Novoj TV gdje vodi emisiju “Scena”, koja se bavi životom političara, estradnjaka i ostalih poznatih osoba u Hrvatskoj.