Interview

15.12.2010 12:17    Interview   Tanja Vujičić: Od malih nogu sebe izgrađujem kao kompletnu ličnost Tanja Vujičić, Miss Hercegovine, zatim Miss Bosne i Hercegovine 2008., iz agencije ABC Models razgovarala je s nama o manekenskom svijetu, ljubomori i konkurenciji, predrasudama u ovoj profesiji te o mnogim drugim temama.
08.12.2010 10:56    Interview   Slaven Knezović: Kultura u Mostaru je na niskim granama Poznati mostarski glumac Slaven Knezović razgovarao je s nama o svojoj karijeri, projektu Dani filma Mostar, kulturi u Mostaru, ključnim problemima i glavnim krivcima za stanje u HNK.
01.12.2010 10:53    Interview   Ana Šljivić: Zajedno sa SCM-om planiramo izgradnju trećeg paviljona za studente Ana Šljivić, novoizabrana predsjednica Studentskog zbora, razgovarala je s nama o budućim planovima, svojoj prethodnici Tonki Krešić te poslala jasnu poruku svima koji prigovaraju SZ-u za nerad i postavljaju pitanje kamo ide 10 KM, iznos koji studenti uplaćuju na početku akademske godine.
25.11.2010 08:13    Interview   Elitni Odredi: Nadamo se skorom nastupu u Mostaru Beogradska hip-hop grupa Elitni Odredi nastala je 2005. godine. Prvi spot za pjesmu “Samo da si sa mnom” u samo šest dana pregledan je više od sto tisuća puta. Ekipa Pogleda razgovarala je s Reljom i Vladom koji čine ovaj band o dosadašnjoj karijeri , daljnjim planovima, nastupima…
17.11.2010 11:27    Interview   Stanka Zovko: Naša modna scena je tek u povojima Mostarska modna dizajnerica Stanka Zovko već dugi niz godina slovi kao vodeće modno ime sa stalnim krugom zadovoljnih klijentica. U vlastitoj trgovini zanimljivog imena OZZ, uz pomoć iskusnog krojačkog tima, redovito predstavlja nove kolekcije za žene, a jedina je na ovom području koja redovito radi image kataloge svojih kolekcija.
09.11.2010 09:05    Interview   Mario Knezović: Pišem i proživljavam... Mario Knezović, pjevač, tekstopisac, frontmen grupe Zoster, razgovarao je s nama o nastanku grupe, planovima, glumačkom angažmanu i mnogim drugim stvarima. Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše.
25.10.2010 09:39    Interview   Mihaljević: Svaka glazba ima svoju publiku, vrijeme i mjesto Branimir Mihaljević, skladatelj, aranžer, producent, s nama je razgovarao o svojoj nekadašnjoj pjevačkoj karijeri, hrvatskoj glazbenoj sceni te suradnji s mnogim pjevačima: Mišom Kovačom, Zlatkom Pejakovićem, Severinom, Matom Bulićem te mnogim drugim.
16.10.2010 07:45    Interview   Doc. dr. sc. Edita Černi Obrdalj: Zajedno za život bez nasilja Nema dana da u tisku i novim medijima ne pročitamo kako je osamnaestogodišnji mladić, inače vrhunski košarkaš, napadnut od strane huligana ispred diskoteke i kako je dobio bocu u glavu, kako su tinejdžera dok se vraćao doma napali kod Gradskog parka,da su mladića upitali za ime pa ga istukli,
09.10.2010 08:16    Interview   Damir Bunoza: Mostar nema aktivnih kulturnih institucija Damir Bunoza, dirigent Simfonijskog orkestra Mostar, diplomirao dirigiranje na Muzičkoj akademiji u Sarajevu, profesor u Srednjoj muzičkoj školi u Mostaru, član grupe Twist razgovarao je s nama o svom neobičnom pozivu, vezi između narodne i klasične glazbe, mostarskim talentima te o mnogim drugim pitanjima.
30.09.2010 07:00    Interview   Vedran Kožul: Previše je studenata koji su nezainteresirani i pasivni Vedran Kožul, predsjednik Hrvatskog studentskog politološkog foruma, s nama je razgovarao o HSPF-u, (ne)aktivnosti studenata, pritiscima na HSPF te o mnogim drugim društveno relevantnim pitanjima.
20.09.2010 09:52    Interview   Aida Čizmić: Zakon o zaštiti životinja se uporno krši Aida Čizmić, predsjednica Udruženja građana protiv okrutnosti nad životinjama “Prijatelji” Mostar, razgovarala je s nama o pravima životinja, brutalnom čovjekovom ponašanju prema životinjama, pokusima u medicinske svrhe te o mnogim drugim problemima.
13.09.2010 09:29    Interview   Sanijela Matković: Lijepo je iščitavati otiske svoga srca Prigodom promocije knjige pjesama “Otisak srca”, knjige prvijenca, koja sadrži sedam igrokaza i sedam pjesama, razgovarali smo s mladom spisateljicom Sanijelom Matković. Sanijela Matković rođena je 16. studenoga 1973. u Širokom Brijegu, gdje je završila pučku i srednju školu.