Interview

08.06.2010 12:53    Interview   Prof.dr. sc. Ante Kvesić, dr. med., ravnatelj SKB-a Podigli smo standarde u SKB-u Mostar na visoku razinu Prof. dr. sc. Ante Kvesić, dr. med., već dva mandata obnaša dužnost ravnatelja mostarske Kliničke bolnice i prodekan je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
07.06.2010 14:00    Interview   Musa: Blok oko HDZ-a BiH ostvarit će više od 70% glasova hrvatskog naroda Pozicija i problemi hrvatskog naroda u BiH, mogućnosti rješavanja tih problema, aktualna politička situacija u BiH u predizbornom vremenu, samo su neka od pitanja na koja smo pokušali naći odgovor od predsjednika HKDU-a BiH Ivana Muse.
01.06.2010 10:39    Interview   Raspudić: Kanal na hrvatskom jeziku je nužnost Ninu Raspudića čitateljima našeg portala nije potrebno suviše predstavljati. Zasigurno najpoznatiji i najglasniji mladi hercegovački intelektualac, viši asistent na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, početkom svibnja je bio jedan od uvodničara tribine o temi “Trebaju li Hrvati imati jednog kandidata za  člana Predsjedništva BiH”.
25.05.2010 12:48    Interview   Dorijan Elezović: Da se opet rodim, želio bih biti ovo što jesam Poznati hrvatski televizijski voditelj i novinar Dorijan Elezović za naš portal je progovorio o svojim dosadašnjim iskustvima te nam otkrio nešto malo više o sebi. Već nekoliko godina zaposlen je na Novoj TV gdje vodi emisiju “Scena”, koja se bavi životom političara, estradnjaka i ostalih poznatih osoba u Hrvatskoj.
18.05.2010 07:53    Interview   Prof. dr. sc. Ivo Čolak: Evidentno je povećanje kvalitete studiranja na Sveučilištu Razgovarali: Vedran Vidović i Tonka Krešić Prof. dr. sc. Ivo Čolak, prorektor za znanost i razvitak Sveučilišta u Mostaru, u prvom intervjuu za naš portal rezonirao je završetak prve faze rekonstrukcije Kampusa Sveučilišta u Mostaru, njezin utjecaj na kvalitetu studentskog života, Suradnju sa Studentskim zborom…
26.04.2010 14:40    Interview   Prof. Juka: Političari koče izdavanje diploma prvostupnicima Dekanica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Slavica Juka je u intervjuu danom za Fenix, list studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, kazakla da je Filozofski fakultet u Mostaru ovu akademsku godinu počeo s više entuzijazma i više studenata upisanih u prvu godinu preddiplomskog studija.
18.04.2010 16:27    Interview   dr. sc. Vlado Majstorović dr. sc. Vlado MajstorovićTema: Bolonjski proces