Interview

27.08.2010 11:42    Interview   Nives Vidović: Ustrajat ćemo u rješavanju problema urbane zone Mostara Nedostatak mjesta za parking, buka iz kafića, razrovana cesta i sl. poteškoće, tamnija su strana središta Mostara već  godinama. Stanovnici urbane zone u gradu, TO Rondo odlučili su preuzeti odgovornost na sebe i borit će se za trajno rješavanje svih problema koji im kvare kvalitetu života.
23.08.2010 08:51    Interview   Mate Odak: Očekuju me dva velika natjecanja za koja se moram maksimalno spremiti Mate Odak, član Sveučilišnog karate kluba Neretva iz Mostara i student mostarskog Ekonomskog fakulteta, ovih se dana intenzivno priprema za nadolazeću sezonu. U pauzi između svakodnevnih napornih treninga, karate reprezentativac BiH i nositelj crnog pojasa,
17.08.2010 12:00    Interview   Slađana Raič Galić: Inspiriraju me žene Mostarska kreatorica i dizajnerica Slađana Raič-Galić ostvarila je velik broj zapaženih revija širom BiH (Mostar, Široki, Posušje, Sarajevo, Tuzla..)  i Hrvatske (Split, Rijeka, Novalja, Trogir..), te sudjelovala na različitim modnim događajima, sajmovima, festivalima i Fashion Weekovima.
02.08.2010 13:19    Interview   Mario Drmać: Volio bih dok sam mlad uraditi musical i pobjeći od ratnih tema Filmski, kazališni, dječiji glumac, radijski i tv-voditelj. Mostarac, koji već trinaestu godinu živi na sarajevskoj adresi. Uloge u filmovima: Remake, Go West, Nafaka, Ritam života i Slunjska brda, Život ili smrt, te urednik i voditelj radijske emisije „Brbljaonica s Mariom Ariom“ (BH Radio 1).
28.07.2010 11:55    Interview   Neda Parmać (Feminnem): Živim glazbu Feminnem je ženska pop-grupa koju čine Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos. Osim po urbanoj glazbi i tome da djevojke same pišu svoje tekstove, ova grupa je poznata i po čestim izmjenama članica. Do 2007. članica sastava bila je i Ivana Marić koja se 2008. odlučila otisnuti u solo vode. Godine 2009. grupu je zbog nepomirljivih razlika napustila i Ivanina zamjena Nikol Bulat.
23.07.2010 11:17    Interview   Čordaš: Nužan je novi ustav i ustroj BiH kao decentralizirane države Član Predsjedništva HDZ-a BiH i dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Čordaš u intervjuu za naš portal govori o svom dosadašnjem radu, položaju Hrvata u Republici Srpskoj, o budućem viđenju ustroja Bosne i Hercegovine te o brojnim drugim pitanjima.
20.07.2010 08:38    Interview   Goran Bogdan: WHFest tri dana uživanja u glazbi, filmovima i književnosti Ovih dana traju posljednje pripreme oko West Herzegowina Festa, festivala amaterskog stvaralaštva, jednog od najvećih kulturnih događaja u Hercegovini. Ovogodišnji osmi WHFest održat će se od 29. do 31. srpnja u Širokom Brijegu na prostoru uz šetalište uz rijeku Lišticu.
16.07.2010 06:38    Interview   Vladimir Böhm: Nedostaje mi mostarsko vrijeme Vladimir Böhm, četrdesetogodišnji Mostarac koji punih sedamnaest godina živi u Londonu, umjetnik je, za naše svehercegovačke i svehrvatske prostore, pomalo neobičnog izbora i fokusa djelovanja. Srebrnar koji u engleskoj metropoli s desetak milijuna stanovnika već skoro dva desetljeća uspješno gradi karijeru u suvremenim primijenjenim i dekorativnim umjetnostima.
12.07.2010 08:17    Interview   Prof. Branko Caratan: Danas ni pojava trećeg entiteta ne bi prouzrokovala nikakvu opasnost koja bi vodila disoluciji BiH Poznati hrvatski sveučilišni profesor i politolog prof. dr. sc. Branko Caratan u intervjuu za naš portal govori o aktualnim društveno-socijalnim, političkim i ekonomskim pitanjima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i regiji. Također, komentirao je dosadašnji rad predsjednika RH Ive Josipovića i svoje viđenje situacije, koje bi vodilo rješavanju statusa i položaja Hrvata u BiH.
09.07.2010 11:15    Interview   Duhovnikove riječi "pozajmljene" od protekle godine Vaš  i naš portal imao je čast i privilegiju intervjuirati Danila Boru, mostarskog pravoslavnog svećenika i predsjednika Srpskog pjevačkog i kulturno-umjetničkog  društva “Gusle”. Neposredan povod je gruba greška kojom su neki novinari izjavu oca Danila od prethodne godine, vezanu uz manifestaciju SPKUD “Gusle“”
05.07.2010 06:59    Interview   Neum gostu nudi samo more i krevet Manifestacijom “Prijateljima u susret - Neum 2010.” službeno je otvorena ljetna turistička sezona u BiH. Upriličeni su brojni kulturno-zabavni događaji, kao i ekološke i druge stručne radionice te prezentacija bogate domaće ponude jela i pića.
02.07.2010 10:01    Interview   Izmijenjen pravilnik o smještaju u Studentskom centru Mostar Tragom informacije da je na dnevnom redu Komisije za studentski standard izmjena pravilnika o smještaju u SCM-u, obratili smo se predsjedniku spomenute komisije Ivanu Landeki kako bi nam objasnio o čemu se točno radi.