Interview

18.06.2017 18:56    Interview   Milan Bandić: Rođeni sam hrvatski sin Bosne i Hercegovine, ali prijatelj sva tri naroda u BiH Milan Bandić nedavno je izabran da, u svom šestom uzastopnom mandatu, vodi glavni grad Hrvatske. U fotelji gradonačelnika Zagreba posljednjih 17 godina tako obnaša drugu izvršnu i četvrtu političku dužnost u državi.
08.06.2017 20:34    Interview   Psihologinja Granić: Potrebno je unaprijediti kvalitetu života djece u smislu medijskog odgoja Djeci je nezamisliv život bez tehnologije, bez globalne povezanosti koju su mediji omogućili jer gotovo da koriste tu tehnologiju od samog rođenja. Kazališne predstave edukacijskog karaktera namijenjene najmlađim uzrastima, djeci itekako mogu pomoći u usvajanju određenih znanja. O vrijednostima edukaijskog kazališta, dobrim i lošem utjecaju medija na djecu razgovarali smo s Ivanom Granić, psihologinjom na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne klinicke bolnice Mostar.
04.06.2017 16:30    Interview   ​Predstavljamo: Mladi i uspješni fotograf Vinko Zovko Vinko Zovko je apsolvent na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru, no prije svega je zaljubljenik u fotografiju i vlasnik foto studija Grizzly. Ljubav prema fotografiji došla je još od ranog djetinjstva.
01.06.2017 18:05    Interview   Pavao Pavličić: U jesen izlazi novi kriminalistički roman pod nazivom Salon za plakanje Profesionalno sam se dugo bavio barokom. Za doktorat mi je mentor dao temu strofe ababcc, koja se kontinuirano javljala od 17. do 20. stoljeća. Po njoj su pisane Suze sina razmetnoga. Počeo sam istraživati od Gundulića da bi se pojavila cijela regija baroka, koja ima sjajne književnosti, no nedovoljno cijenjene. Naši povjesničari su cijenili Gundulića kao katolika i Hrvata, ali baroknost djela su mu opraštali, jer je smatrana kao pretjerana kićenost. Osim mene, barok su proučavali i Zoran Kravar i Dunja Fališevac, pa smo razmjenjivali mišljenja. Iako su nas radni intersi odvukli, uspjeli smo od baroka stvorit priznatu vrijednost hrvatske književnosti.
31.05.2017 15:57    Interview   Pola milijuna sljedbenika i savršen modni ukus: Blogerica Tamara Kalinić Tamara ima samo 28 godina, a danas je jedna od najpoznatijih modnih blogerica na svijetu.
29.05.2017 22:59    Interview   Fitness trenerica iz Mostar: 'Sve što zamislite možete ostvariti, samo trebate raditi na tome' Fitnes ima veliki utjecaj na naš život. Redovnom fizičkom aktivnošću i zdravim prehrambenim navikama pozitivno utječemo na naš fizički izgled i mentalno stanje. Amna Topuz iz Mostara je mlada i uspješna fitness trenerica koja se ovim poslom bavi šest godina. Po zanimanju je pravnica, a njena poveznica sa sportom kreće još od malih nogu.
14.05.2017 22:17    Interview   ​Kristijan Musa: Odmjerit ću kvizačko znanje s Mirkom Miočićem i drugima na SP Student pete godine Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Kristijan Musa, majstor je kvizačkih natjecanja već godinama. O svojoj ljubavi prema kvizu i znanju u razgovoru za Pogled.ba otkrio je niz zanimljivosti, te najavio veliko natjecanje na Svijetskom prvenstvu, gdje će odmjeriti snage poznatim sveznalicama.
09.05.2017 17:35    Interview   (FOTO/ VIDEO) Darko Tupek za Pogled.ba: Dolazim u Mostar pokazati prave čari skoka s padobranom Čovjek koji više vremena provodi u zraku nego na zemlji, a skokove s 4.000 metara visine pri slobodnom padu od 200 kilometara na sat ima u malom prstu je Darko Tuper iz Hrvatske koji po prvi put dolazi u Mostar 12,13, i 14 svibnja, kako bi svima koji sanjaju let s nebeskih visina, konačno san pretvotiti u javu.
24.04.2017 16:05    Interview   Dragan Marinković Maca za Pogled.ba: Mladi žive u iluziji da Zapad samo njih čeka „Mogu me voljeti ili mrziti, ne mogu ignorirati“, rečenica je kojom poznati glumac i komičar Dragan Marinković Maca opisuje sebe razgovoru za Pogled.ba pred veliku mostarsku premijeru predstave „Sunce tuđeg neba“, koja nasmijava cijelu regiju, a 27.travnja s početkom u 20 sati održati će se u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.
13.04.2017 09:51    Interview   Emil Karamatić: Moj grad je umro davno, jedan sam od rijetkih koji čeka Čapljinu u kojoj sam rođen Emil Karamatić dugogodišnji je novinar i urednik RTV BiH programa BH radija 1, te suradnik mnogih domaćih i inozemnih medija.
03.04.2017 12:21    Interview   Vlado Čuljak: Na tržištu se najviše traže električari, monteri, CNC operateri, zavarivači .... Ravnatelj Službe za zapošljavanje HNŽ-a Vlado Čuljak u razgovoru za pogled.ba govori o programima sufinanciranja zapošljavanja, odnosu s poslodavcima, te o početku realizacije programa koji će biti financirani iz kredita Svjetske banke.
30.03.2017 10:02    Interview   Ivana Cvjetković: Ja trajem jer sam puno više od lijepe žene! Najljepše TV lice u BiH, provokativna, uspješna, elokventna mlada žena. S Ivanom Cvjetković razgovarali smo o njezinom poslu, uspjehu kojeg je ostvarila kao novinarka, ali i kao medijska ličnost čije objave na društvenim mrežama prate tisuće ljudi.