Interview

13.04.2017 09:51    Interview   Emil Karamatić: Moj grad je umro davno, jedan sam od rijetkih koji čeka Čapljinu u kojoj sam rođen Emil Karamatić dugogodišnji je novinar i urednik RTV BiH programa BH radija 1, te suradnik mnogih domaćih i inozemnih medija.
03.04.2017 12:21    Interview   Vlado Čuljak: Na tržištu se najviše traže električari, monteri, CNC operateri, zavarivači .... Ravnatelj Službe za zapošljavanje HNŽ-a Vlado Čuljak u razgovoru za pogled.ba govori o programima sufinanciranja zapošljavanja, odnosu s poslodavcima, te o početku realizacije programa koji će biti financirani iz kredita Svjetske banke.
30.03.2017 10:02    Interview   Ivana Cvjetković: Ja trajem jer sam puno više od lijepe žene! Najljepše TV lice u BiH, provokativna, uspješna, elokventna mlada žena. S Ivanom Cvjetković razgovarali smo o njezinom poslu, uspjehu kojeg je ostvarila kao novinarka, ali i kao medijska ličnost čije objave na društvenim mrežama prate tisuće ljudi.
17.03.2017 09:41    Interview   Anita Martinac za Pogled.ba govori o svojoj najvećoj ljubavi Anita Martinac, angažirana i nagrađivana pjesnikinja i prozaistkinja, uskoro objavljuje svoje dvije nove knjige i to nas je potaklo da je zamolimo za razgovor. U ugodnom razgovoru s plodonosnom spisateljicom na Mostarskom suncu, koje se zrcalilo u njenim očima, doznali smo što nas to očekuje tijekom godine.
08.03.2017 14:48    Interview   ​Mario Mikulić: Kao predsjednik, Mladež HDZ BiH vodit ću proeuropski U subotu 11. ožujka 2017. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače bit će održana 10. izborna konvencija Mladeži HDZ BiH. Kandidat za predsjednika Mladeži, Mario Mikulić za pogled.ba govori o svojoj viziji rada Mladeži, zastupljenosti mladih u politici, te majorizaciji Hrvata u BiH.
18.02.2017 13:30    Interview   Vedran Kožul: Mladi su podignuli djelovanje HDZ-a BiH na veću razinu Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul u razgovoru za portal pogled.ba govori o ulozi mladih u društvu i politici, problemima s kojima se susreću, te o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini.
16.02.2017 11:43    Interview   ​Adrijana Prskalo: HNŽ preuzima vodstvo Mladeži HDZ-a BiH Adrijana Prskalo iz Rame izabrana je za predsjednicu Hercegovačko-neretvanskog županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH. Po zanimanju magistar prava, u politici je aktivna od 2012. godine, a dvije godine kasnije završila je političku akademiju HDZ BIH.
04.02.2017 17:32    Interview   ​Ivanić: Od Federacije napraviti dvije županije i riješiti hrvatsko pitanje Referendum u Republici Srpskoj (RS) koji je zabranio Ustavni sud BiH, američke sankcije predsjedniku RS Miloradu Dodiku, nadglasavanje bh. Srba u Ustavnome sudu BiH i stalno bošnjačko nadglasavanje Srba i Hrvata, kontroverzno postrojavanje vojnika u Banjoj Luci, najava obnove bošnjačke tužbe za genocid protiv Srbije, zahtjev bh. Hrvata za uspostavu vlastite federalne jedinice događaji su koji su ponovno naelektrizirali odnose u BiH.
03.02.2017 10:59    Interview   Emerik Gudelj: Drže do svojih mišića, a ne znaju razliku između Slovenije i Slavonije Ako želimo doznati više o modnim trendovima, ali i dobiti komentar osobe bez dlake na jeziku, onda ćemo svakako riječ prepustiti modnom stručnjaku Emeriku Gudelju, koji modu ima “u malom prstu”. U razgovoru za Pogled.ba otkriva nam griješe li, i u kojoj mjeri Mostarke i Mostarci kada je u pitanju odabir odjeće te je dao nekoliko stručnih savjeta našim sugrađankama.
27.01.2017 11:21    Interview   FOTO/VIDEO: Tea Bošković: U mom životu postoji poseban muškarac! Tea Bošković je, bez ikakve dvojbe, jedna od najljepših žena u BiH ali i regiji. Tome u prilog ide činjenica da je veoma tražen model na modnim pistama diljem regije kao i u spotovima najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu. Pored toga što je što posjeduje izuzetnu ljepotu, Teu Bošković odlikuje i vrhunska inteligencija te je veoma uspješna mlada poduzetnica i magistar psihologije. Vlasnica je modne agencije "Akademija modelinga i manekenstva Tea Bošković".
25.01.2017 12:38    Interview   ​Mostarac u Češkoj: Ulažite u sebe i ne utapajte se u okolinu Mladi Mostarac Antonio Čale iz Mostara u Češku otišao je u listopadu 2010. godine u sklopu Erasmus razmjene studenata na dvogodišnji studij, gdje je u međuvremenu završio fakultet, zaposlio se i oženio, a za Pogled.ba je govorio o svom životu u toj zemlji.
19.01.2017 19:46    Interview   Marina Radoš: Vjerujem samo, i isključivo u fatalnu ljubav Njezine objave na društvenim mrežama prate i dijele tisuće fanova, a preuzimaju ih, nekad potpisane, nekad ne, najčitaniji i najutjecajniji mediji Balkana. Sa samo 26 godina izdala je dvije knjige koje su odmah po objavljivanju stekle ogromnu popularnost kod čitalačke publike, posebice mladih. Ona je Marina Radoš, voli Mostar, ljubav, pisanje i društvene mreže. Pogled.ba Vam u nekoliko redaka donosi razgovor s ovom mladom, talentiranom spisateljicom.