Gastro

15.02.2011 09:27    Gastro   Punjene pečene paprike s krumpirom Želite li uživati u pravom specijalitetu uzmite ribež u ruke i naribajte krumpire. Paprike napunjene smjesom krumpira zamirisat će po cijeloj kući. Predlažemo uz sjeckano meso i laganu slasticu s jabukama.
19.01.2011 12:35    Gastro   Juha početak zdrave navike Ljuta, kisela, slana, slatka ili pikantna, vruća ili hladna, juha je neizostavni dio svakog jelovnika. Jede se diljem svijeta, a radi se od svih mogućih namirnica. U njezinim okusima uživamo tijekom cijele godine, pa zašto i ne bismo kad je tako ukusna.
18.01.2011 08:15    Gastro   Za ljepotu jedite crveno i narančasto povrće Želite li biti privlačni, jedite puno crvenog i narančastog povrća. Voditelj studije provedene na sveučilištu u Nottinghamu vjeruje da povećana konzumacija mrkve i rajčica utječe na privlačnost ljudi. Pet ili više serviranja narančastog povrća i voća na dan povisuje razinu karotenoida
03.09.2010 07:39    Gastro   Održani 4. Gastro susreti - Okusi s kamena Jučer su u sklopu Mediteran film festivala u Širokom Brijegu održani 4. Gastro susreti – Okusi s kamena, koje je organizirala Turistička zajednica Županije Zapadnohercegovačke u hotelu „Park“ u Širokom Brijegu. 
13.06.2010 17:41    Gastro   "Fritaja" sa šunkom i sirom Vrijeme pripreme (min.): 30 minBroj kalorija: 211 kcal
11.05.2010 09:11    Gastro   Torta od sira sa bijelom čokoladom Osnovni podaciBroj porcija: 8Trajanje pripreme: do 60 minVrsta jela: torta
10.05.2010 09:24    Gastro   Pikantna „jaja na oko“ Jaja su omiljeno zbog vrijednih sastojaka i brojnih načina i lakoće pripreme. Ako ste ljubitelj pečenih jaja s mekim žumancem i bogatog, ljutkastog okusa, predlažemo vam recept kojeg ćete nakon probe puno puta pripremati.
10.05.2010 09:05    Gastro   Proljeće u tanjuru Uživati u ovom u pravom proljetnom povrću možete na više načina. Osim što su visoko cijenjene zbog svog nutritivnog sastava, tražene su i zbog specifičnog sočnog okusa.