Istaknuto

Kultura / 26.02.2017 23:39    VIDEO Bosanska Adele: Poslušajte kako sevdalinka “Ružo moja” zvuči na engleskom jeziku Šejla Grgić, koju su zbog izuzetnih glasovnih mogućnosti prozvali bosanskom Adele, ponovo je zaintrigirala publiku. Ovaj put prevela je na engleski i otpjelava poznatu sevdalinku "Ružo moja" (My Dear Rose)
Nogomet / 26.02.2017 23:32    VIDEO Heroj dana: Spasio život supraničkom igraču Na utakmici češke lige između ekipa Bohemiansa 1950 i Slovačko, nogomet je ostao u drugom planu. Vratar domaćih Martin Berkovec je doživio nezgodu, a život mu je spasio igrač rivala Francis Kone.
Novosti / 26.02.2017 23:07    Izgubljen novčanik: Mostarac moli sugrađane za pomoć Na mail naše redakcije javio se čitatelj koji traži pomoć pri pronalasku izgubljenog novčanika. Kako kaže, novčanik je izgubio večeras na dionici Katedrala-Klinička bolnica Mostar i traži barem povrat dokumenata. Njegovo ime je Krešo Biško i možete ga kontaktirati putem Facebooka. Facebook profila.
Novosti / 26.02.2017 22:33    Smiješna strana trgovine: Kinezi u Hercegovini prodaju kišobrane OTPORNE NA VJETAR iša u Hercegovini skoro uvijek je praćena vjetrom, a kišobrani koji se kupuju za nekoliko maraka služe samo za 'jednokratnu uporabu'. Trebinjci prepričavaju da kišobrani kupljeni u kineskim radnjama koriste do prve kiše, a čim pune vjetar pune su ulice i kontejneri slomljenih kišobrana. Kako bi razbili ovo vjerovanje, prodavači u jednoj kineskoj prodavaonici u Trebinju, na izlog iznad dječjih kišobrana, nalijepili su reklamu„OTPORAN NA VjETAR“. Slovo R očigledno baš i ne ide Kinezima, pa je na papiru bila napisano N, kao „meka varijanta“.
Kultura / 26.02.2017 22:21    ​Sa snimanja 'Generala' u Livnu: Gotovina kreće u diverzantski napad na JNA, stigao i 'Brzi' ... Film “General”, redatelja Antuna Vrdoljaka o legendarnom generalu Hrvatske vojske Anti Gotovini, sljedečih 10 dana snima se na području Livna.